SAĞLIK
okuma süresi: 4 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi'nin Büyük Projesi hayata geçiyor

Yakın Doğu Üniversitesi'nin Büyük Projesi hayata geçiyor

Suat Günsel Sağlık Fonu Yakın Doğu örgün eğitim kurumlarında okuyan Yakın Doğu'lu öğrencilere teşhis ve ayakta tedavi hizmetlerini ücretsiz olarak sunacak. Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin ve YDÜ Tıp Fakültesi'nin olanaklarından faydalanarak sunulan bu ayrıcalıklı sağlık hizmetinden Yakın Doğu Kreşi, Okul Öncesi, İlkokulu ve Koleji'nde okuyan tüm öğrenciler faydalanabilecek.

Yayın Tarihi: 15/09/15 17:48
okuma süresi: 4 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi'nin Büyük Projesi hayata geçiyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre uygulamanın hayata geçirilmesiyle birlikte öğrencilerini "Yakın Doğu Ailesinin" ayrılmaz fertleri olarak gören bir eğitim anlayışının ürünü olan ve Yakın Doğu Kreşi, Okul Öncesi, İlkokulu ve Kolej öğrencilerini kapsayan, Yakın Doğulu öğrencilerin öğrenimlerinin yanı sıra önce "Sağlık" sloganı ile oluşturulan "Suat Günsel Sağlık Fonu" kapsamındaki ücretsiz teşhis ve ayakta tedavi uygulaması ailelerin sağlık giderlerini sınırlayarak ya da sona erdirerek ekonomik katkıda bulunmakla birlikte, Aile-Okul ilişkilerini tam bir dayanışma içerisinde olduğunun göstergesidir. "Suat Günsel Sağlık Fonu" bütün mevsimsel hastalıkların, enfeksiyonların, çocuk hastalıklarının teşhisi ve ayaktan tedavisini kapsıyor.

Kreş, Okul Öncesi, İlkokul, Kolej, öğrencilerini çatısı altında toplayan ve onlara kaliteli eğitim sunan bir kurum olarak öne çıkan Yakın Doğu'nun öğrencilerine "Suat Günsel Sağlık Fonu" tarafından verilen bu önemli sağlık hizmetinin tüm öğrencileri kapsamasının Yakın Doğu'luları aile fertleri olarak özümseyen kurumsal geleneği ile birebir örtüştüğünün altı çizilen açıklamada örgün eğitimdeki her yaşta Yakın Doğu Ailesi öğrencisinin bu olanaktan yararlanabileceği vurgulandı. Açıklamada Suat Günsel Fonu'nun sağladığı bu ayrıcalıklı hizmetle Yakın Doğu öğrencilerinin ülkemizde sağlık alanında öncü bir konumda bulunan YDÜ Tıp Fakültesi ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin sağlık imkanlarından faydalanma şansı bulacaklarının altı çizildi.

Doç. Dr. İrfan S. Günsel : "Geleceğimizi şekillendirecek öğrencilerimize en iyi sağlık hizmetini sunmanın onlara gösterdiğimiz bütünsel özenin vazgeçilmez bir parçası olduğunu düşünüyoruz"…

Konu ile ilgili konuşan Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel "Suat Günsel Sağlık Fonu, öğrencilerimize yaşamlarının her alanında artı değerler sağlama amacı ile kurulmuş bir fondur. İlk olarak sağlık alanında bir adım için kullanılacak fon, okul öncesinden koleje kadar her yaştaki öğrencilerimize hak ettikleri en iyi sağlık hizmetinin sunulmasına vesile olacaktır. Velilerimize bir maddi ve manevi bir dayanak, öğrencilerimize ise bir katma değer olarak kullanılacak fonun ilk hizmetinin sağlık alanında olması da Yakın Doğu kurumunun insan sağlığına verdiği büyük önemi vurgular niteliktedir" dedi. Ada'nın en donanımlı hastanesine sahip bir kurumun, bu hizmeti en başta kendi öğrencilerine sunması gerektiğine inandıklarını belirten Doç. Dr. İrfan S. Günsel, "öğrencilerimiz bizim geleceğimiz olacak. Onların hak ettikleri en iyi sağlık hizmetini almalarını istiyoruz. KKTC'nin tıbbi anlamda en son teknolojiye sahip ve en donanımlı hastanesi kurumumuzun bünyesinde ve bu sağlık hizmetini öğrencilerimize ücretsiz sunmanın onlara gösterdiğimiz bütünsel özenin önemli bir parçası olduğunu düşünüyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.