İNÖNÜ
okuma süresi: 1 dak.

Gençlik Dairesi Müdürü Düzgün ve personeli İnönü'deydi

Gençlik Dairesi Müdürü Düzgün ve personeli İnönü'deydi

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün, gençlere sosyal ve kültürel alanlarda hizmet sunan dernekleri desteklemenin görevleri arasında olduğunu vurguladı. Düzgün, "Gençler adına yapılacak olumlu tüm çalışmalara katkı koymaya hazırız" dedi.

Yayın Tarihi: 13/11/15 14:13
okuma süresi: 1 dak.
Gençlik Dairesi Müdürü Düzgün ve personeli İnönü'deydi
A- A A+

Hatice Düzgün ve Gençlik Dairesi personeli, İnönü Belediye Başkanı Ali Öncü, İnönü Kültür Sosyal Aktivite Derneği ile İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği'ni ziyaret etti.

Gençlik Dairesi Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, ziyaretler belediye ve sivil toplum örgütleriyle gençler adına istişare kurmak için gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde gençlerin bölgedeki eksiklikleri ve derneklerin ihtiyaçları konusunda bilgi alan Düzgün, derneklerin çalışmalarını yerinde inceleme fırsat da buldu.

Gençlik Dairesi Müdürü Düzgün, her iki derneği de çalışmalarından ötürü tebrik ederek, buraların hem gençler hem de yetişkinlikler için çekim merkezi haline getirildiğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.