ALAYKÖY
okuma süresi: 2 dak.

AKSD, Alayköy Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

AKSD, Alayköy Belediye Başkanı’nı ziyaret etti

Aralık ayında Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren ve yeni yönetimiyle faliyetlerine devam eden Alayköy Kültür ve Sanat Derneği (AKSD), Alayköy Belediye Başkanı Hulusi Manisoy'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yayın Tarihi: 08/01/16 18:20
okuma süresi: 2 dak.
AKSD, Alayköy Belediye Başkanı’nı ziyaret etti
A- A A+

Başkan Ersen Sancak ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette, AKSD'nin ülkenin en köklü derneklerinden biri olduğuna dikkat çekilip, derneğin kültürel yapısının, kurumsal bir yapıya kavuşturulmak istendiği belirtildi. AKSD'nin faliyetlerinin çeşitli alanlarda devam edeceğini belirten dernek yönetimi, köy içerisinde bulunan dernek ve kuruluşlarla da işbirliği içinde olma arzularını dile getirdi. Ziyarette dernek kapısının herkese açık olduğunun altı da çizildi.

Alayköy Belediye Başkanı Hulusi Manisoy ise, yeni dernek yönetimini kutlarken, kendi üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğini ve daha önceden olduğu gibi her türlü desteğinin dernek üzerinde olacağını belirtti. Sağlam yönetimlere her zaman ihtiyaç olduğunu söyleyen Manisoy, üretmenin önemine de dikkat çekti. Manisoy ayrıca AKSD'yi, her yıl düzenlenen Alayköy Tahıl Festivali için işbirliğine davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.