MEHMETÇİK
okuma süresi: 1 dak.

Sarıçizmeli: "Çok yakın zamanda çok iyi sonuçlar alacağız"

Sarıçizmeli: "Çok yakın zamanda çok iyi sonuçlar alacağız"

Mehmetçik Belediyesi'nin Cittaslow kapsamında oluşturduğu Zeka Bey Tohum Merkezi ile Seferihisar Belediyesi Can Yücel Tohum Merkezi, yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde çalışmalarda bulundu

Yayın Tarihi: 10/01/16 12:40
okuma süresi: 1 dak.
Sarıçizmeli: "Çok yakın zamanda çok iyi sonuçlar alacağız"
A- A A+

.

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Can Yücel Tohum Merkezi Müdürü Şevket Meriç'in önderliğinde merkezde çalışmalar yürütüldüğünü belirtti.

Sarıçizmeli, özellikle zararlılarla mücadele konusunda uzman olan Dr Füsun Tezcan ile Zeka Bey Tohum Merkezi'nde uygulanacak organik ilaçlar ve reçeteler konusunda kapsamlı bir çalışma adımı atıldığını kaydetti.

Buğday Derneği ile de temaslara başladıklarını söyleyen Sarıçizmeli, Zeka Bey Tohum Merkezi olarak da 9 Ocak 2016 Cumartesi günü saat 11'de Seferihisar TEMA'nın önderliğinde, Seferihisar Can Yücel Tohum Merkezi'nde "Tohumlar Fidana Fidanlar Ağaca" adı altında bin 47 çam fıstığı tohumu ekme etkinliğine katıldığını belirtti.

Etkinliğe, Mehmetçik Belediyesi Zeka Bey Tohum Merkezi adına Zekai Altan ve Zeka Bey Tohum Merkezi Sorumlusu Ertan Kılıçel katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.