BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 3 dak.

Büyükkonuk ile Ayvacık Belediyesi kardeş belediye protokolüne imza attı

Büyükkonuk ile Ayvacık Belediyesi kardeş belediye protokolüne imza attı

Bugün saat 10:00'da Belediyeler Birliği'nde gerçekleşen kardeş belediye protokolüne Büyükkonuk Belediyesi adına Ahmet Sennaroğlu ve Ayvacık Belediyesi adına Mustafa Belur imza koydu.

Yayın Tarihi: 14/01/16 12:14
okuma süresi: 3 dak.
Büyükkonuk ile Ayvacık Belediyesi kardeş belediye protokolüne imza attı
A- A A+

Belediyeler Birliği Binasında gerçekleşen imza törenine Ayvacık Belediyesi'nden 8 kişilik heyet de katıldı.

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu yaptığı konuşmada belediyeler arası işbirliğin önemine değinerek Anavatan Yavruvatan ilişkilerinin kardeş belediyecilik ile daha da pekişeceğine dikkati çekti. İki belediye arasında imzalanan protokol ile iki ülke arasında ortak projelere imza konulacağını dile getiren Sennaroğlu, eko turizm alanında birlikte atılacak adımların her iki belediyenin çıkarlarına olacağını ifade etti.

Sennaroğlu sözlerine şöyle devam etti; ''Belediyelerimize en büyük yardımı yapan hiç şüphesiz ki Türkiye'dir. Bizler Türkiye'nin değerli başkanlarını tanımak ve kaynaşmak için belediye meclisimizde oy birliği ile böyle bir karar aldık ve Ayvacık Belediyesi ile kardeş belediye olma yolunda ilk adımı attık. Projelerimiz ve kültürel zenginliklerimizi kaynaştırmak adına eko gün konseptimizi de Ayvacık Belediyesi'nde yansıtarak böylesine önemli bir etkinliğin Kıbrıs'tan Ayvacık'a kadar yansıması bizleri elbette ki mutlu edecektir.''

Sennaroğlu'nun konuşmasının ardından söz alan Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur konuşmasına Ahmet Sennaroğlu'na ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederek başladı. Önemli bir güne imza koymak ve bir düşünceyi eyleme çevirmek için burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belur, iki belediye arasındaki ilişkilerin iki devlet ama tek millet olarak yan yana ayni duygular içerisinde yerel yöneticileri olarak gerçekleştirdiklerini söyledi. Belur; daha kaliteli, nitelikli hizmet vermek ve TC KKTC belediyeleri olarak bir birlerinin güçlü yönlerinden, deneyimlerin faydalanmak için imza koydukları kardeş belediye protokolünün hayırlı olmasını diledi.

Her iki başkan kardeş belediye olmak için imzaladıkları protokolden sonra bir birlerine yöresel kültürlerini ifade eden hediyelerini takdim ettiler.

Ahmet SENNAROĞLU

Büyükkonuk Belediye Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.