ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

6. Beşparmaklar Tiyatro Festivali başladı

6. Beşparmaklar Tiyatro Festivali başladı

Çatalköy Belediyesi'nin bu yıl 6.sını gerçekleştirdiği "Beşparmaklar Tiyatro Festivali" dün akşam(1 Mart 2016), Çatalköy Belediyesi ve Girne Belediyesi'nin ortak yapımı olan "Aşk Grevi"adlı oyunla başladı.

Yayın Tarihi: 02/03/16 10:34
okuma süresi: 2 dak.
6. Beşparmaklar Tiyatro Festivali başladı
A- A A+
Festivalin ilk günü nedeniyle düzenlenen galaya Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Girne Milletvekili İzlem Gürçağ, Girne Kaymakamı Mehmet Envergil ,Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Girne Belediye Başkan'ı Nidai Güngördü ve Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ve tiyatroseverler katıldı.

Gecede konuşma yapan Çatalköy Belediyesi Kültür ve Sanat Koordinatörü Derman Atik ;Beşparmaklar Tiyatro Festivali'nin bu güne gelişindeki süreci anlattı. Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, Kültür ve Sanata çok önem veren bir belediye olduklarına vurgu yaparak, bu konuda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve genç nesillere de sanat sevgisini aşılamanın en büyük hedeflerinden olduğunu söyledi.

Hulusioğlu, 6. Beşparmaklar Tiyatro Festivaline katkı koyarak Sponsor olan Acapulco Hotel, Cratos Hotel, MTS Group ve The Olive Tree Hotel yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Ardından sahnelenen "Aşk Grevi" adlı oyun izleyicilerden tam not aldı. Oyun, toprak derdine düşen ve sürekli savaşan erkekleri, dize getirmeye çalışan kadınların hikayesini antik dönemlerden günümüze farklı bir bakış açısı ile anlatıyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.