BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Büyükkonuk Belediyesi, Büyük Eko Gün'e hazırlanıyor

Büyükkonuk Belediyesi, Büyük Eko Gün'e hazırlanıyor

Büyükkonuk Belediyesi'nin organize ettiği 18. Geleneksel Büyük Eko Gün, 15 Mayıs tarihinde başlıyor.

Yayın Tarihi: 03/03/16 18:37
okuma süresi: 1 dak.
Büyükkonuk Belediyesi, Büyük Eko Gün'e hazırlanıyor
A- A A+

Geçmişin tadını birlikte yaşayalım sloganı ile Büyük Eko Gün çalışmalarına star veren Büyükkonuk Belediyesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

START VERİLDİ

Telsim Ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Büyük Eko Gün'de buram buram Kıbrıs Kültürü yaşanacak.

Büyükkonuk Belediyesi ve Büyükkonuk Eko Turizm Derneği'nden oluşan "Eko Gün Komitesi" bugün Büyükkonuk Belediyesi'nde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Karşılıklı fikir ve önerilerin yanı sıra Eko günlerde yaşanan eksikliklerin ve şikayetlerin görüşüldüğü toplantı iki saat sürdü.

Eko Gün Komitesi'nin almış olduğu karar neticesinde, 15 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilmesi hedeflenen 18. Geleneksel Büyük Eko Gün'de stant kurmak isteyenlerin 7- 25 Mart tarihleri arasında başvuruların yapılmasına karar verildi.

Başvurular en geç 25 Mart Cuma Günü mesai bitimine kadar Büyükkonuk Belediyesi Sosyal İşler Bölümü'ne yapılması duyuruldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.