DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

Değirmenlik Belediyesi'ne bağlı işletmeler için seminerler düzenleniyor

Değirmenlik Belediyesi’ne bağlı işletmeler için seminerler düzenleniyor

Değirmenlik Belediyesi hudutları içerisindeki gıda işletmelerinin kurumsallaşma yönünde güçlendirilmesi, ürün kalite ve hijyen standartlarının yükseltilmesi ve yerel otorite olan belediyenin gıda güvenliği denetim mekanizmasını etkinleştirmek amacıyla yapılacak olan "Değirmenlik Belediyesi'ne Bağlı Köylerdeki Gıda İşletmelerinin Gelişimlerinin ve Ürün Kalitelerinin Arttırılması Projesi" yarın başlıyor.

Yayın Tarihi: 08/03/16 10:32
okuma süresi: 1 dak.
Değirmenlik Belediyesi’ne bağlı işletmeler için seminerler düzenleniyor
A- A A+

Değirmenlik Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Değirmenlik Spor Kulübü Lokali'nde saat 10.00'da düzenlenecek olan tanıtım kokteyli ve basın toplantısı ile başlayacak olan proje kapsamında seminerler de verilecek. Seminerlerin ilk ayağı, yarın 13.00-18.00 saatleri arasında Değirmenlik Lisesi'nde gerçekleşecek.

Seminerlerle, Değirmenlik Belediyesi hudutları içerisinde aile tipi üretim yapan küçük-orta boy gıda işletmecilerinin ve özellikle geleneksel yöntemlerle doğal köy ürünü üretenlerin varlıklarını sürdürmesi ve tümünün rekabet güçlerini arttırmasının desteklenmesi öngörülüyor.

Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın koordinasyonunda yürütülüp; TC Lefkoşa Büyükelçiliği tarafından finanse edilen seminerler, TC Çukurova Kalkınma Ajansı'nın teknik destek verdiği "Rekabet Gücünün Artırılması Mali Destek Programı" kapsamında gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.