BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Büyükkonuk Belediyesi projelerini hayata geçiriyor

Büyükkonuk Belediyesi projelerini hayata geçiriyor

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu göreve geldiği günden itibaren T.C Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı tarafından finansmanı sağlanan birçok projeyi Büyükkonuk Beldesine kazandırmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 11/04/16 18:14
okuma süresi: 1 dak.
Büyükkonuk Belediyesi projelerini hayata geçiriyor
A- A A+

Yapılan çalışmalar sonucunda daha birçok projeyi de Büyükkonuk Beldesine kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Başkan Sennaroğlu yapım çalışmaları devam eden Kaplıca Köyü Halı Saha yapımı, Kaplıca Köyü Atatürk Büstü ve Yedikonuk Köyü Çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Büyükkonuk beldesinin günden güne fark yaratan bölge olma yolunda ilerlediğini dile getiren Ahmet Sennaroğlu yaptığı açıklamada TC Yardım Heyeti'nin katkılarının yadsınamaz olduğuna da dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.