BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Kültürel Mirasın Korunması Projesi'nin açılış etkinliği 13 Mayıs'ta yapılacak

Kültürel Mirasın Korunması Projesi'nin açılış etkinliği 13 Mayıs'ta yapılacak

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Büyükkonuk Eko Turizm Derneği tarafından yürütülecek olan Kültürel Mirasın Korunması Projesi'nin açılış etkinliği 13 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 06/05/16 15:20
okuma süresi: 2 dak.
Kültürel Mirasın Korunması Projesi'nin açılış etkinliği 13 Mayıs'ta yapılacak
A- A A+
Büyükkonuk Meydanı'nda yer alacak olan açılış saat 16:00'da başlayacak. Kültürel ve doğal değerlerin yeniden yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için bölge halkına bilgi ve beceri kazandırarak, yeni fırsatlar yaratılmasının amaçlandığı, Büyükkonuk Belediyesi'nin de katkı koyduğu proje Büyükkonuk, Mehmetçik, Yeni Erenköy ve Dipkarpaz bölgelerinde uygulanacak.

Büyükkonuk Eko Turizm Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, 2 yıl sürecek olan çalışma, kapasite geliştirme eğitimleri, halkı bilinçlendirme, iletişim ağı oluşturma, yerel-ulusal yönetimlerin dikkatini çekme, farkındalık yaratma, kolektif çalışmayı teşvik etme girişimleri planlıyor.

Büyükkonuk Eko-Turizm Derneği üyelerinden İsmail Cemal, projenin Büyükkonuk Eko Turizm Derneği'nin 2012 yılında tamamlanan 'Sürdürülebilir Kültürel Kalkınma için Yeni bir Sivil Toplum Örgütü Kurulması ve Geliştirilmesi' projesinin devamı olduğunu kaydetti ve Büyükkonuk Eko Turizm Derneği'nin ikinci AB finansmanlı projesi olduğunu vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.