ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Çatalköy Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Çatalköy Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Çatalköy Belediyesinin mali durumu dikkate alınarak çalışanlarımızın etkilenmeyeceği, kesinlikle mağdur olmayacağı, düzenli maaş ve özlük haklarının aksamayacağı bir düşünce yapısı ile 2014-2016 yıllarını kapsayan yeni toplu iş sözleşmesi Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet HULUSİOĞLU ile BEL-SEN Genel Başkanı Fikret KELEŞ tarafından imzalandı.

Yayın Tarihi: 29/05/16 17:36
okuma süresi: 2 dak.
Çatalköy Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı
A- A A+

Eski çalışanlarımızın yanında on iki (12) çalışanımız sendikalı ve sürekli kadroya aktarılmış olup maaş düzenlemeleri tamamlanmıştır.

Sendikamız tarafından daha önceki yıllarda Değirmenlik Belediyesinde uygulamaya konulan çalışanların ücretleri ilgili oluşturulan maaş tablosunda en az iki yıllık bir geriliğin yaşandığı gerçeği sendikamız BEL-SEN ile ilgili değildir.farklı bir sendikanın sözleşme yetkisi alması ile gündeme geldi.

Sendikamız tarafından aynı uygulamanın devam ettiği Çatalköy Belediyesindeki çalışanlarımızın daha ileriye gitmenin ötesinde maaş ve diğer sosyal haklarının devamlılığı sağlanmış daha da önemlisi sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımları güvence altına alınmıştır.

Buna bağlı olarak son günlerde gündeme gelen ve halen gündemde olan belediyelerin birleştirilmesi veya diğer bir deyişle azaltılması, belediye başkanı ve belediye idaresi ile yapılan toplantılar sırasında görüşülmüştür. Çatalköy Belediyesi ve çalışanlarımızın etkilenmeyeceği her türlü formüller ve çalışmalar yapılmış ve önümüzdeki süreçte belediye idaresi, belediye başkanı ve sendikamız çalışanlarımızla birlikte hareket etme, etkili girişim ve çalışmaların birlikte yürütülmesi kararlaştırılmıştır.

Önümüzdeki günlerde Güzelyurt Belediyesi ile imzalanacak toplu iş sözleşmesi imza töreni sonrası sendikamız yemekli basın toplantısı ile kamuoyunu daha geniş bilgilendirecektir.

Çalışanlarımız haklarını korumak hedefi ile hareket etmekle birlikte buna bağlı olarak işyerlerimizin yani bağlı belediyelerimizin kapanmaması için bizim mücadelemiz artarak devam edecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.