KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Karpazlı çocukların şenlik günü

Karpazlı çocukların şenlik günü

1 Haziran Dünya Çocuk Günü, Mehmetçik Belediyesi ve Karpaz Meslek Lisesi organizasyonunda "2. Karpaz Çocuk Şenliği" etkinliğiyle kutlandı.

Yayın Tarihi: 01/06/16 14:27
okuma süresi: 2 dak.
Karpazlı çocukların şenlik günü
A- A A+
Mehmetçik Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kumyalı Karpaz Meslek Lisesi'ndeki 2. Karpaz Çocuk Şenliğ'ne Mehmetçik İlkokulu, Çayırova İlkokulu, Kumyalı İlkokulu, Şht. Menteş Zorba İlkokulu, Ziyamet İlkokulu, Yenierenköy İlkokulu ve Dipkarpaz İlkokulu'ndan sekizyüze yakın öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Andaç Tiyatrosu'nun sahne aldığı şenlikte, sirk grubu, sihirbaz holo-hop gösterisi ve oyunları ile palyaçodan şarkılı danslı gösteriler yer aldı.

Ayrıca yüz boyama etkinliği yanında "Survivor" parkı, paraşüt oyunu, mini kale, şırınga ile su taşıma, halat çekme, çuval yarışı, uzay yürüyüşü oyunları oynandı.

Şenlikte, zıp zıp alanları kuran Mehmetçik Belediyesi, çocuklara yiyecek ve içecek ikramında bulundu.

Şenlikte konuşan Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, tüm Karpaz bölgesindeki çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe katılan çocuklara teşekkür etti ve çocukların gününü kutladı.

Sarıçizmeli, Kıbrıs'taki ve dünyadaki tüm çocuklara barış içinde yaşayabilecekleri güzel bir dünya diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.