BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Büyükkonuk Belediyesi Aysel Gürsöz için yardım kampanyası başlattı

Büyükkonuk Belediyesi Aysel Gürsöz için yardım kampanyası başlattı

Aslen Büyükkonuklu olup yaklaşık 2 ay önce hayatını kaybeden Gürkan Gürsöz'ün eşi Aysel Gürsöz için Büyükkonuk Belediyesi yardım kampanyası başlattı.

Yayın Tarihi: 15/06/16 16:15
okuma süresi: 1 dak.
Büyükkonuk Belediyesi Aysel Gürsöz için yardım kampanyası başlattı
A- A A+
Büyük mücadeleler verip ağır bir borç yükünün altına girerek çocuk sahibi olan Gürkan Gürsöz bu mutluluğu 2 ay süre yaşamış olup bu süreçte birikerek büyüyen borçların stresine dayanamayarak geçirmiş olduğu kalp spazmı sonucu vefat etti.

Eşi Aysel gürsöz Gürkan Gürsöz'ün acısını yaşayamadan kendisini borç içerisinde buldu. Eşinden kalacak maaş ile bu borçları ödemesi mümkün olmayan Gürsöz, borçlanarak almış oldukları evi de kaybetmekle karşı karşıya.

Büyükkonuk Beldesi tarafından ada genelinde başlatılan yardım kampanyası ile içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında vereceğiniz fitre ve yapacağınız maddi yardımlarla aileye katkıda bulunabilirsiniz.

Yardım kampanyasına katkı koymak isteyen vatandaşların ödemelerini imza karşılığında Büyükkonuk Belediyesi'ne ve Büyükkonuk Belediye veznelerine yapmaları gerektiği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.