MEHMETÇİK
okuma süresi: 1 dak.

Plaj Vandalları şezlong yaktı, şemsiye parçaladı!

Plaj Vandalları şezlong yaktı, şemsiye parçaladı!

Bafra Plajı'nda "vandallar" şezlongları yaktı, şemsiyeleri parçaladı… "Peşinizi bırakmayacağım" diyen Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ise sert tepki verdi.

Yayın Tarihi: 07/07/16 10:37
okuma süresi: 1 dak.
Plaj Vandalları şezlong yaktı, şemsiye parçaladı!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Belediyenin öz kaynaklarıyla düzenlenen Bafra Plajı'nda "vandallar" önceki gece şezlongları yaktı, şemsiyeleri parçaladı…

"Peşinizi bırakmayacağım" diyen Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ise sert tepki verdi.

Kimliği belirsiz kişilerin çevredeki vatandaşların polisi araması üzerine "kaçarak olay yerinden uzaklaştıkları" iddia edildi.

Belediye başkanı Sarıçizmeli sosyal medya hesabından "Adanın en güzel halk plajını yakan bir halk olduk... Ne istediniz yani şemsiye ve şezlongdan? Bir yerinize mi battı? Ha yok ben isem sıkıntınız; zaten nerde olduğum belli… Gelin bakalım erkek gibi paylaşalım kozlarımızı. Bilesiniz peşinizi bırakmayacağım…" diye yazdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.