GÖNYELİ
okuma süresi: 4 dak.

Benli: "Ülkenin ilk ayrık bisiklet yolu Gönyeli'de"

Benli: "Ülkenin ilk ayrık bisiklet yolu Gönyeli'de"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, "Bisiklet Gönyeli'de yeniden bir yaşam biçimi olacak" dedi, yeni projelerle bisiklet kültürünü çok daha yaygınlaştıracaklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 21/10/16 14:14
okuma süresi: 4 dak.
Benli: "Ülkenin ilk ayrık bisiklet yolu Gönyeli'de"
A- A A+

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, "Bisiklet Gönyeli'de yeniden bir yaşam biçimi olacak" dedi, yeni projelerle bisiklet kültürünü çok daha yaygınlaştıracaklarını söyledi.

Benli, ülkenin ilk ayrık bisiklet yollarının şu an için Gönyeli'de oluşmaya başladığını ifade ederek, insana yönelik projelere yoğunlaştıklarını, kentteki hizmet kalitesini sürekli ileri taşıdıklarını vurguladı

Yerel yönetimde Avrupa Birliği standartlarını hedefleyerek, hizmet kalitesini sürekli ileriye taşımak misyonuyla çalışmalarını sürdüren Gönyeli Belediyesi "Bisikletli Gönyeli Kursu"nun ikincisini tamamladı. Kursu tamamlayan 65 çocuk, sertifikaları ile birlikte, kendilerine hediye edilen bisikletlerine kavuştu

Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi'nde geçtiğimiz hafta düzenlenen kokteylde konuşan Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, "Bisiklet Gönyeli'de yeniden bir yaşam biçimi olacak" dedi.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'nin kursun başlangıcında söz vermiş olduğu gibi bisikletlerine kavuşan çocuklar, son derece mutluydu.

Etkinlik, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'nin konuşması ile başladı.

Benli, en büyük amaçlarının bisiklet sevgisini çocuklarla birlikte tüm kente yaymak olduğunu ifade etti.

Benli konuşmasının ardından "Bisikletli Gönyeli Kursu"nu tamamlayan yetişkinlere katılım belgelerini, çocuklara ise katılım belgelerini ve bisikletlerini hediye olarak verdi.

BENLİ: "ZOR DURUMDA GÜÇLÜ BİR YAPIYA KAVUŞTUK"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, kentte çok uzun zaman yerin altıyla uğraştıklarını ifade ederek bu konuda önemli bir başarı elde ettiklerini anımsattı.

"Bir daha kazılmamak üzere altyapımızı tamamlayan ve yerin altındaki sorunları bütünüyle çözüme kavuşturan ilk belediye olduk" diyerek, artık, insana ve hizmet kalitesini yükseltmeye odaklandıklarını anlattı.

Bu sürecin başında belediyenin yeterince güçlü olmadığını da söyleyen Ahmet Benli, bugün gelinen noktada Gönyeli Belediyesi'nin en güçlü yapıya sahip belediye olduğunu ifade etti.

Benli, gerçekleşmiş bütçeler incelendiğinde Gönyeli Belediyesi'nin diğer belediyelere oranla zirvede olduğunu, kendilerinden sonra gelen belediyenin 2.6 katı kadar yatırım kapasitesine sahip olduklarını vurguladı.

HEDEFLER

Benli, konuşmasında Gönyeli Belediyesi'nin hedeflerinden de bahsetti. Benli, hedefleri şöyle anlattı:

"Hizmet kalitemiz artacak. Yollar çizili olacak. Çöp bidonlarımız yıkanır olacak. Ara sokaklarımız iki katı sıklıkla süpürülür olacak. Kırık kaldırım bakımlarını tamamlayacağız. Ne hizmet yapmışsak daha kalitelisini yapacağız. Kentimizdeki her insana ulaşacak, sosyal hayatına dokunacak, engelsiz kent Gönyeli'yi ileriye taşıyacağız."

Benli, çevreye yönelik projelerinin de Gönyeli'nin çağdaş vizyonuna uyumlu olarak sürdüğünü anlattı.

Gönyeli'de 31 adet çocuk parkı olduğunu 32'ncisinin ise hali hazırda inşa edildiğini anımsatan Ahmet Yalçın Benli, cadde dönüşümlerinin devam ettiğini, hurma ve palmiye böceklerinin ilaçlamalarını aksatmadan yaptıklarını ifade etti.

ÜLKENİN İLK AYRIK BİSİKLET YOLU

Benli, ülkenin ilk ayrık bisiklet yollarının şu an için Gönyeli'de oluşmaya başladığını ifade ederek insana yönelik projelere daha fazla önem verdiklerini söyledi.

Benli, doğrudan insanla çalıştıklarını kaydederek Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi ile insanlara daha fazla dokunmaya çalıştıklarını kaydetti. Benli, 1600 kişinin Gönyeli SAM'dan yararlandığını, bine yakın yaşlıya hizmet verildiğini ifade ederek Gönyeli Belediyesi'nin 3 bin insana sosyal projelerle dokunmayı başardığını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.