TURİZM
okuma süresi: 4 dak.

Ataoğlu: "İngiltere'de yüz binlerce Kıbrıslı Türk yaşıyor"

Ataoğlu: "İngiltere'de yüz binlerce Kıbrıslı Türk yaşıyor"

Londra'da gerçekleştirilen World Travel Market Fuarı'nda "Otantik Kıbrıs Evi" konseptiyle temsil edilen KKTC standını ziyaret eden Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat ile birlikte Kıbrıs Postası'nın canlı yayınına katılarak duygularını Kıbrıs Postası takipçileriyle paylaştı.

Yayın Tarihi: 07/11/16 15:05
okuma süresi: 4 dak.
Ataoğlu: "İngiltere'de yüz binlerce Kıbrıslı Türk yaşıyor"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Rasıh Reşat - Londra

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Turizm ve Çevre Bakanlığı Turizm Tanıtma ve Pazarlama çalışmaları kapsamında, 7-9 Kasım tarihlerinde Londra'da gerçekleştirilen World Travel Market Fuarı'nda temsil ediliyor.

Londra'da gerçekleştirilen World Travel Market Fuarı'nda "Otantik Kıbrıs Evi" konseptiyle temsil edilen KKTC standını ziyaret eden Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat ile birlikte Kıbrıs Postası'nın canlı yayınına katılarak duygularını Kıbrıs Postası takipçileriyle paylaştı. Ataoğlu, "diğer tüm standtlardan farklı ve özel bir şekilde dizayn edilen bir standımız olduğunu gördüğüm zaman oldukça gurur duydum" dedi.

Dünyanın ikinci en büyük fuar organizasyonu olan World Travel Market Fuarı'na KKTC'nin katılabilmesinin büyük bir başarı olduğunu kaydeden Ataoğlu, "bu bizim dünyaya meydan okuduğumuzun, dünya pazarında varolduğumuzun bir göstergesidir" ifadelerini kullandı. Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs'ın sadece denizi, kumu güneşiyle değil, aktivite turizmiyle, yürüyüş, bisiklet yollarıyla, su sporlarıyla, engelsiz turizm imkanlarıyla, yaşlılara yönelik tatil imkanlarıyla öne çıkan bir ülke olduğunu vurguladı.

KKTC turizmin tanıtımı için her türlü etkili tanıtım yollarının kullanılacağını dile getiren Fikri Ataoğlu, İngiltere'de yüz binlerce Kıbrıslı Türk yaşadığını ifade etti. Ataoğlu, KKTC turizminin tanıtımı için kurulan standın fuar alanındaki en etkili ve en güzel stand olduğunu sözlerine ekledi.

KKTC LONDRA'DA WORLD TRAVEL MARKET'TE TEMSİL EDİLİYOR

KKTC Fuar'da, Tanıtma Pazarlama Dairesi koordinesinde, "Otantik Kıbrıs Evi" konsepti ile tanıtılıyor.

Kıbrıs fırını, sokak çeşmesi, asma talvarı ve üzüm maketleriyle bezeli bir Kıbrıs Evi, avlusu, üzüm asması ve Kıbrıs'a özgü masa sandalyeler ile dizayn edilen Otantik Kıbrıs Evi'nde, 25 adet info desk bulunuyor.

İnfo desklerde bakanlık yetkilileri ile birlikte KITOB, KITSAB, Londra Turizm Tanıtma Ofisi, KITREB, özel ikramlarıyla RESBİR, Karpaz EKO Turizm Birliği, North Cyrus Golf Tourism Temsilcileri, North Cyprus Health Tourism Temsilcileri ve Dizayn 74 Atölyesi, Pegasus Havayolları ve Atlas Global Havayollları ile İngiltere'de faaliyet gösteren 10 Turizm acentesi de yer alarak tanıtma çalışmalarına katkı sağlıyor.

Stantlarda ziyaretçilere bu yıl hellim böreği, badem, üzüm sucuğu, bidda, zivaniya, limonata, sumada, gül şurubu, Türk kahvesi, hellim ve çörek ikramı yapılıyor ve tanıtım filmleri gösteriliyor.

Stand, Fuar'ın gerçekleştiği Londra Excel Exhibition Center'de 7-8-9 Kasım'da saat 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Fuara Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Bakanlık Müsteşarı Doç.Dr.İsmet Esenyel ve Tanıtma Pazarlama Dairesi Müdürü İpek Tüccaroğlu da katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.