EMLAK
okuma süresi: 5 dak.

Keller Williams Kuzey Kıbrıs Bölge Müdürlüğü açıldı

Keller Williams Kuzey Kıbrıs Bölge Müdürlüğü açıldı

Gayrimenkul franchise firması Keller Williams'ın Kuzey Kıbrıs Bölge Müdürlüğü Girne Karakum'da düzenlenen törenle açıldı.

Yayın Tarihi: 15/11/16 09:40
okuma süresi: 5 dak.
Keller Williams Kuzey Kıbrıs Bölge Müdürlüğü açıldı
A- A A+

Gayrimenkul franchise firması Keller Williams'ın Kuzey Kıbrıs Bölge Müdürlüğü Girne Karakum'da düzenlenen törenle açıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılışa, Keller Williams Türkiye Direktörü Emre Erol, Keller Williams Kuzey Kıbrıs Bölge Yönetici Ortağı Pırıl Şentürk Halim, Keller Williams Kurucu Ortağı ve yönetim kurulu başkanı Devrim Aka, maliye eski bakanlarından milletvekili Ersin Tatar, Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve diğer davetliler katıldı.

PIRIL Ş. HALİM: "SEKTÖRÜN EN BAŞARILI FİRMASI KUZEY KIBRIS'TA"

Açılışta ilk konuşmayı yapan Keller Williams Kuzey Kıbrıs Bölge Yönetici Ortağı Pırıl Şentürk Halim, Keller Williams'ın gayrimenkul sektöründe dünyanın en çok danışmanına sahip olduğunu, konusunda en iyi eğitimleri veren sektörün en başarılı firması olduğunu belirtti. Halim, iki senelik bir ön çalışma sonrasında bugün Keller Williams Kuzey Kıbrıs'a kapılarını açtığını ifade etti.

Halim şöyle devam etti: "Geçtiğimiz iki yıl boyunca KW kültürünü, iş modellerini ve sahip olduğu bilgi birikimini ülkemize taşımaya gayret ettik. Bugün itibariyle 21 danışmanımız ve 4 lider yöneticimizle sizlere hizmet vermek üzere hazırız."

DEVRİM AKA: "KKTC'DEKİ AMBARGOYU KALDIRDIK"

Keller Williams Kurucu Ortağı ve yönetim kurulu başkanı Devrim Aka ise sözlerine çok mutlu olduğunu dile getirerek başladı. Aka, Keller Williams'ın 4 yıl önce hayatına girdiğini ve 4 yıl içerisinde azimle çalışarak buraya geldiklerini kaydetti. Kuzey Kıbrıs'ın 11'inci bölge müdürlüğü olduğunu söyleyen Devrim Aka, KKTC'deki ambargoyu Keller Williams markası ile kaldırdıklarını vurguladı.

Devrim Aka şöyle devam etti: "Dünyanınen büyük gayrimenkul firması KW Kıbrıs'ta resmi olarak hayata geçti. Biz uluslarası firmalara şunu göstermek istiyoruz, biz KW'yi getirmeyi başardıysak bundan sonra herhangi bir markayı buraya getirebiliriz."

EMRE EROL: "KW KUZEY KIBRIS DÜNYA ÇAPINDA BAŞARILI OLACAK"

Keller Williams Kuzey Kıbrıs KW Türkiye Direktörü Emre Erol, KW'nin modellerini ve sistemleri öğrenilirse, güvenilirse ve onlar takip edilirse başarılı olmamak için hiç bir neden görmediğini kaydetti. Emre Erol, KWKuzey Kıbrıs bölge müdürlüğünün dünya çapında başarılı olacağına inandığını da sözlerine ekledi.

ERSİN TATAR: "YENİ YATIRIMLAR KKTC'Yİ GÜÇLENDİRİYOR"

Açılışta konuşan Maliye Eski Bakanı ve UBP Milletvekili Ersin Tatar ise, KW'ninKKTC'de HALİM ve AKA ailesi ile temsil ediliyor olmasının iyi bir haber olduğunu ifade ederek, böyle başarılı bir markanın KKTC'de şimdiden yeni bir dinamizm getirdiğini kaydetti.

Tatar konuşmasında merhum Gözel Halim'i de anarak bu topraklarda iyi insanlar yetiştirmenin kolay olmadığını ve KW ailesinin HALİM ailesini seçerek doğru ortaklar ile yola çıktığını vurguladı.

NİDAİ GÜNGÖRDÜ: "EMLAK SEKTÖRÜNDE GÜVENİLİR OLMAK ÖNEMLİ"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bu yatırımı gerçekleştirenlere teşekkür ederek, emlak sektörünün önemine değindi. Güngördü, insanların danışacakları emlakçıların ciddi, güvenilir, sözüne sadık kalan insanlar olması gerektiğinin altını çizdi.

Güngördü sözlerine şöyle devam etti: "Bir Amerikan firmasının Kuzey Kıbrıs'ta partnerinin olması bizim için gerçekten çok önemli. KW Kuzey Kıbrıs tam da Girne'de yatırımların göbeğinde açıldı. Girne'de hızlı bir yapılaşma var ve yapılaşmanın doğru bir şekilde pazarlanması, doğru yatırımcılar tarafından yönlendirilmesi ve insanların doğru danışmanlar aracılığı ile bu mallara sahip olması önemlidir"

Konuşmaların ardından Keller Williams Kuzey Kıbrıs Bölge Müdürlüğü kırmızı kurdele ve açılış örtüsünün kesilmesi ile devam etti. Öte yandan henüz yeni olmasına rağmen yedi günde 7 adet satış gerçekleştiren emlak danışmanları bu başarıyı çan çalarak kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.