SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Ayşe şampiyonluk için sahada!

Ayşe şampiyonluk için sahada!

KKTC Futbol tenisi Milli Takımı oyuncusu Ayşe Mullacuma bugün saat 13:00'de Dünya Şampiyonluğu için Rumen rakibi ile karşılaşacak.

Yayın Tarihi: 18/11/16 08:51
okuma süresi: 3 dak.
Ayşe şampiyonluk için sahada!
A- A A+

KKTC Futbol tenisi Milli Takımı oyuncusu Ayşe Mullacuma bugün saat 13:00'de Dünya Şampiyonluğu için Rumen rakibi ile karşılaşacak.

Final maçları bugün saat 13:00'den itibaren oynanacak. Ödül töreni ile birlikte kapanış seremonisi saat 19:00'da BRT'den canlı olarak yayınlanacak.

Tüm ambargolara ve engelleme çabalarına rağmen KKTC'de 13-19 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen FIFTA Futbol Tenisi "Demokrasi" Dünya Şampiyonası Girne, Ertuğrul Apakan Spor salonunda devam ediyor. 22 yabancı ülkeden toplam 271 milli sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvada adım adım finallere yaklaşılıyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayan Milli takımı oyuncusu Ayşe Mullacuma büyük bir başarı elde ederek yarı finallerde güçlü Danimarkalı rakibini yenerek finale çıkma hakkını kazandı. KKTC bayan milli takımı 2'li ve 3'lü müsabakalarda ise Dünya üçüncülüğü için Moldovya takımı ile karşılaşacak.

2014 yılı Dünya Şampiyonu Romanya Milli takımı KKTC Futboltenisi Federasyonu'nun misafiri olarak Acapulco Otelde sürdürdüğü1 haftalık kamp sürecinin ardından geleneğini bozmayarak yine iddialı bir şekilde turnuvaya damgasını vurmuştur. Danimarka, Norveç , Macaristan, İtalya ve Fransa takımları ise bu yıl çok iyi gelişim göstererek turnuvanın temposunu artırmış ve sporseverlere keyifli anlar yaşatmaktadır.

FIFTA Uluslararası Futbol Tenisi Dünya Şampiyonası eleme müsabakaları tamamlanıp Finalleri belirlenen kategoriler aşağıda belirtildiği gibidir;

Bayanlar FİNAL Maçları:

Tekli kategoride: Romanya - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Çiftli kategoride : Romanya – Danimarka

Üçlü kategoride : Romanya – Danimarka

Erkekler FİNAL Maçları:

Tekli kategoride: Romanya - Hırvatistan

Çiftli kategoride : Romanya - Fransa

Üçlü kategoride : Romanya - Fransa

Gençler FİNAL Maçları:

Gençler Tekli , 2'li ve 3'lü Kategorisi: Romanya – Macaristan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.