EMLAK
okuma süresi: 5 dak.

Property NC Ödülleri'nin yıldızı Kıbrıs Developments oldu

Property NC Ödülleri'nin yıldızı Kıbrıs Developments oldu

Kıbrıs Developments, 9 kategoride ödüle aday olduğu Property NC Awards 2016'ya en çok ödül kazanan firma olarak damgasını vurdu. Ödül gecesinden 8 ödülle ayrılan Kıbrıs Developments, Türkiye'nin ardından Kuzey Kıbrıs'ta da başarılı projelerini gururla tescilledi.

Yayın Tarihi: 23/11/16 12:19
okuma süresi: 5 dak.
Property NC Ödülleri'nin yıldızı Kıbrıs Developments oldu
A- A A+

Kıbrıs Developments, 9 kategoride ödüle aday olduğu Property NC Awards 2016'ya en çok ödül kazanan firma olarak damgasını vurdu. Ödül gecesinden 8 ödülle ayrılan Kıbrıs Developments, Türkiye'nin ardından Kuzey Kıbrıs'ta da başarılı projelerini gururla tescilledi.

Property NC Dergisi tarafından düzenlenen ve bu yıl 36 kategoride ödül dağıtan Kuzey Kıbrıs'ın en prestijli emlak ödülleri "Property NC Awards 2016"nın yıldızı Kıbrıs Developments oldu. Emlak ve inşaat sektörünün en iyilerinin seçildiği Property NC Awards 2016 Ödül Töreni'nde Kıbrıs Developments, yarıştığı 9 kategorinin 8'inde ödülün sahibi olarak yine bir ilke imza attı ve gecenin en çok ödül kazanan firması ünvanını elde etti.

2008 yılından bu yana her iki yılda bir düzenlenen ve bu yıl 5.'si gerçekleşen "PropertyNC Awards" isimli emlak ve inşaat ödülleri, 19 Kasım Cumartesi akşamı Cratos Premium Hotel'de sahiplerini buldu. Emlak ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen muhteşem gala gecesine Kıbrıs Developments ve alt kuruluşları da kalabalık bir ekiple katıldı.

32 jüri üyesinin uzun soluklu değerlendirmelerinin ardından, yarıştığı 9 kategorinin 8'inde ödüle layık görülen Kıbrıs Developments ve alt kuruluşları büyük bir gurur gecesi yaşadı. İnşaat sektöründeki 30 yıllık tecrübesi ile Kıbrıs Developments'in imzasını attığı birbirinden değerli ödüller şöyle:

  • En İyi Müteahhitlik Şirketi – Gold Ödülü: Kıbrıs Developments
  • En İyi İnşaat Şirketi – Platinum Ödülü: ÇAĞYAP
  • En İyi Peyzaj – Gold Ödülü: Milos Park Homes
  • En İyi İç Tasarım / Ticari – Platinum Ödülü: Çağ Petrol
  • En İyi Pazarlama Kampanyası – Platinum Ödülü: Milos Park Homes
  • En İyi Yeni Proje Tasarımı – Gold Ödülü: Milos Park Homes
  • En İyi Tamamlanmış Konut Projesi – Platinum Ödülü: Escape Homes
  • Yılın İnovasyonu – Platinum Ödülü: Kıbrıs Developments

Doğaya ve çevreye saygılı yapıları ile öne çıkan Kıbrıs Developments'in sanal gerçeklik gözlükleri deneyimi ile uzaktan konut içinde gezebilme imkanı, yüksek kalite dokunmatik ekranda tanıtım ve interaktif müşteri sunumunun yanısıra yeşil dokusu ile ün yapmış Milos Park Homes'un engelsiz ve sürdürülebilir peyzajı, tarihi ve kültürel unsurların korunması ve #secretproject isimli fark yaratan pazarlama süreci; ayrıca Çağ Petrol'ün alışılagelmiş akaryakıt istasyonlarından farklı olarak geliştirilmiş çevresel faktörlerle bütünlük sağlayan tasarım, endüstriyel ve modern iç mimarisi kazanılan ödüllerin en temel yapı taşları oldu.

ÇAĞATAY ÖZBİRİM: "ÇOCUKLARIMIZIN OLAN GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ"

Kıbrıs Developments Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim, Property NC Awards 2016'da birbirinden değerli ödüllere sahip olmanın, aynı zamanda en çok ödül kazanan firma ünvanını taşımanın son derece gurur ve heyecan verici olduğunu kaydetti. Kuzey Kıbrıs'tan ve yurt dışından çok seçkin jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda vizyonlarının ve başarılarının tescillenmiş olmasının önemine de vurgu yapan Özbirim, "Kıbrıs Developments için standartlar ve kriterler her zaman çok önemlidir, çünkü biz çocuklarımızın olan geleceğe yatırım yapıyoruz. Hem şirketimiz adına hem ülkemiz adına Kuzey Kıbrıs'a bırakacağımız miras ve vizyon bizim için çok değerli. Sektörde şirket olarak geleceğe dair ışık tutabildiysek ne mutlu bizlere. Fark yaratan ve sektöre yön veren projeler üreterek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

HARPER ÖZBİRİM: "KIBRIS DEVELOPMENTS, 8 ÖDÜLLE YENİ BİR REKORA İMZA ATTI"

Ödül töreni sonrasında mutluluğunu ekibiyle paylaşan Milos Park Homes Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörü Harper Özbirim, "Kıbrıs Developments olarak kazandığımız 8 ödülle en fazla ödül alan firma olduk ve ciddi bir rekora imza attık. Bu başarı büyük bir ekip çalışmasının ve özverinin eseridir. Tüm ekip arkadaşlarıma, projelerimize katkı koyan, bize her aşamada gönülden inanan, enerjisi ve sevgisi ile destek veren ve yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.