LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ öğrencilerinden drama çalışması

LAÜ öğrencilerinden drama çalışması

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ)Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ferda Kömleksiz öncülüğünde Özel Eğitim Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri "Yeni Yıla Merhaba" isimli drama çalışması düzenlediler.

Yayın Tarihi: 07/01/17 14:21
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ öğrencilerinden drama çalışması
A- A A+

LAÜ öğrencilerinin, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi'ndeki öğrenciler ile birlikte gerçekleştirdikleri çalışma öncesi, yeni yılda kendileri için neler isteklerini sorarak sohbet ortamı oluşturuldu. Dramanın aşamaları olan ısınma, canlandırma ve değerlendirme bölümlerinden oluşan çalışmada daha önce hiç "kar" görmemiş bir çocuğun yaşadıkları canlandırıldı. Çalışma kapsamında beyaz kağıtlar ve poşetler kulanılarak "kar topları" ve "kardan adamlar" yapıldı.

LAÜ'den verilen bilgiye göre, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi'ndeki öğrencilerin 2017 yılından beklentilerini gerçekleştirmeye çalışan LAÜ drama sınıfı öğrencileri, çalışma sonunda önceden hazırladıkları hediye paketlerini öğrencilere takdim ettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.