LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yayaya çarptı!

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yayaya çarptı!

Bedrettin Demirel Caddesi'nde Cumhuriyet Meclisi istikametinden Önder Süpermarket istikametine doğru seyir halinde bulunan KN 651 plakalı araç sürücüsü, Kumsal Park girişinde bulunan otobüs durakları yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek, durakta otobüs bekleyen bir kadına çarptı.

Yayın Tarihi: 30/01/17 17:18
okuma süresi: 2 dak.
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yayaya çarptı!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Cansu Yarışan

Lefkoşa'da 17.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza, Bedrettin Demirel Caddesi'nde Cumhuriyet Meclisi istikametinden Önder Süpermarket istikametine doğru seyir halinde bulunan KN 651 plakalı araç sürücüsünün, Kumsal Park girişinde bulunan otobüs durakları yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek, durakta otobüs bekleyen bir kadına çarpması sonucu meydana geldi.

Hızını alamayan araç sürücüsü, durakta bekleyen yayaya çarptıktan sonra kaldırım üzerindeki ağaca çarparak durabildi. Kazada yaralanan kadının ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi

Kazada öne çıkan bir diğer ayrıntı ise şok etkisi yarattı. Polis ekipleri, kaza yapan aracın sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan bir kişinin uyuşturucu madde ve alkol etkisi altında olduğu şüphesiyle harekete geçti. Kaza yapan araçta iki adet izmarite ve bira şişelerine rastlayan trafik ekipleri, Narkotik Şube ekiplerini olay yerine çağırdı. Araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan bir kişi kaza sonrası göz altına alınırıken, trafik ve narkotik ekipleri ise olay yerinde incelemelerine devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.