SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Avcılık Federasyonu çalışmalarını sürdürüyor

Avcılık Federasyonu çalışmalarını sürdürüyor

Avcılık Federasyonu yeni yönetimi göreve gelmesinin ardından projelerini hayata geçirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 10/02/17 15:49
okuma süresi: 2 dak.
Avcılık Federasyonu çalışmalarını sürdürüyor
A- A A+

Avcılık Federasyonu yeni yönetimi göreve gelmesinin ardından projelerini hayata geçirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu bağlamda dün Hayvancılık Dairesi Müdürü Burcu Vudalı ile bir araya gelindi. Görüşmede yeni yapılan Su Ürünleri Taslağı hakkında konuşuldu. Külüp ve ilgili sporcular ile yapılan değerlendirme sonucunda ortaya çıkan görüşler de Hayvancılık Dairesi'ne sunuldu.

Görüşmeye Avclık Federasyonu Başkanı Erhan Keser yanında, Genel Sekreter Osman Cook, Müsabakalar As Başkanı Çağıl Çırakoğlu, Sport Fishing Amatör Balıkçılık ve Deniz Koruma Derneği Kurucu Üyesi Gürkan Zehirok, Boğaztepe Avcılık ve Atıcılık Birliği Başkanı Güner Aylanç, Karaoğlanoğlu Avcılık ve Atıcılık temsilcisi Zekai Ferhatoğlu katıldılar.

Avcılık Federasyonu heyeti, aynı gün Business Management School of Cyprus Direktörü Bülent Çetinkaya ile de bir araya geldi. Federasyon Başkanı Erhan Keser, Bülent Çetinkaya ile yaptığı görüşmede, Eğitim Avlağı konusunda yapılan fizibilite çalışmasını ele aldı. Görüşmeye Genel Sekreter Osman Cook ve Koruma As Başkanı Burhan Açar da katıldı.

Ziyaretlerine devam eden Avcılık Federasyonu heyeti, Orman Dairesi Koruma Şube Müdürü Ercan Poyraz ile de görüştü. Federasyon Başkanı Keser ve Esentepe Avcılık ve Atıcılık Birliği Başkanı Serhan Sait'in de katıldığı görüşmede, Avcılık Federasyonunun kullanımında olan orman arazilerinin kulüplere devredilmesi konusu ele alındı.

Son olarak Erhan Keser'i federasyon binasında, Federasyonda başkanlık görevi yapmış Mehmet Paralik ziyaret etti. Görüşmede, Mehmet Paralik'in "Doğa, Doğal Yaşam ve Avcılık Kültürü" ana teması ile hayata geçirmek istediği dergi hakkında Avcılık Federasyonu ile ortak neler yapılabileceği konuşuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.