LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Küçük boyutlu grafik çalışmaları içeren "Ekslibris" LAÜ'de ele alınacak

Küçük boyutlu grafik çalışmaları içeren "Ekslibris"  LAÜ'de ele alınacak

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından "Ekslibris" konulu seminer ve çalıştay düzenlenecek.

Yayın Tarihi: 26/02/17 14:10
okuma süresi: 1 dak.
Küçük boyutlu grafik çalışmaları içeren "Ekslibris"  LAÜ'de ele alınacak
A- A A+

LAÜ Sinema Salonu'nda 02 Mart Perşembe günü saat 14:00'de gerçekleşecek olan etkinliğe, Işık Üniversitesi Öğretim ÜyeleriProf. Dr. Hasip Pektaş ve Doç. Dr. Hatice Öz Pektaş konuşmacı olarak katılacaklar.

LAÜ'den verilen bilgiye göre, Türkiye'de Ekslibris'in tanınması ve yaygınlaşması için yoğun çaba harcayanİstanbul Ekslibris Derneği Kurucu BaşkanıProf. Dr. Hasip Pektaş deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak. Prof. Dr. Hasip Pektaş, etkinlikte kitapseverlerin kitaplarının iç kapağına yapıştırdıkları, üzerinde adlarının ve değişik konularda resimlerin yer aldığı küçük boyutlu grafik çalışmaları olan ekslibrisin özellikleri, tasarımı ve kolleksiyonculuğu; Doç. Dr. Hatice Öz Pektaş ise portfolyo, iş görüşmelerinde portfolyonun önemi ve beden dili konularında detaylı bilgiler aktaracaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.