YENİERENKÖY
okuma süresi: 3 dak.

TDP Yenierenköy Örgütü de kuruldu

TDP Yenierenköy Örgütü de kuruldu

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) İskele İlçesi, geçtiğimiz hafta kurulan Topçuköy ve Büyükkonuk örgütlerinin ardından, Yenierenköy'de de örgüt oluşturdu.

Yayın Tarihi: 01/03/17 11:34
okuma süresi: 3 dak.
TDP Yenierenköy Örgütü de kuruldu
A- A A+
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) İskele İlçesi, geçtiğimiz hafta kurulan Topçuköy ve Büyükkonuk örgütlerinin ardından, Yenierenköy'de de örgüt oluşturdu.

Genel Başkan Cemal Özyiğit, Genel Sekreter Asım İdris, İskele İlçe Başkanı Cemaliye Soğancı ile bazı PM üyelerinin katıldığı etkinlikte TDP Yenierenköy örgüt başkanlığına Erkin Dora getirilirken, Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Hulusi Metni, Tarık Antel, Ayten Öykün, Meryem Dora.

ÖZYİĞİT: "GÜÇLÜ BİR ÖRGÜT AĞI OLUŞTURMAKTAYIZ"

Genel Başkan Cemal Özyiğit, bilinçli, sağlıklı ve güçlü bir örgüt ağı oluşturma yolunda çok önemli ilerlemeler kaydettiklerini vurguladı. Son bir aylık dönemde İskele İlçesi'nde 3 örgüt daha kurduklarını, 3-4 örgütün daha kurulması yönündeki çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Özyiğit, bu çalışmaların ülke genelinde sürdüğünü, kısa dönemde var olan örgütlere yenilerini ekleyeceklerini söyledi ve "Dipkarpaz'dan Lefke'ye güçlü bir örgüt ağı kurmada kararlıyız" dedi.

Temizlik, şeffaflık ve disiplinden taviz vermeden yollarına devam edeceklerini belirten Özyiğit, "Bu duruşumuz toplumdan destek görmektedir. Son dönemde yapılan kamuoyu yoklamaları da bunu göstermektedir" ifadelerini kullandı.

SOĞANCI: "ÖRGÜTLENME ADINA ÇOK CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ"

TDP İskele İlçe Başkanı Cemaliye Soğancı ise Ocak ayında göreve gelen yeni ilçe yönetiminin öncelikli hedeflerinden biri olan örgütlenme çalışmaları çerçevesinde çok ciddi ve yoğun çalışmalar yaptıklarını söyledi. İskele bölgesinde son dönemde partiye 20 yeni katılımın olduğunu, son bir ayda ise 4 yeni örgüt kurduklarını belirten Soğancı, kısa dönemde kurulacak yeni örgütlerin de duyurusunu yapacaklarını söyledi.

TDP aleyhine yaratılmaya çalışılan olumsuz algının aksine özellikle son dönemde yaşanan yeni katılımlar ile kurulan yeni örgütlerin güçlü bir mesaj olduğu kadar, kendi motivasyonlarını da ciddi şekilde artırdığını belirten Soğancı, herkesi kucaklayarak ve en önemlisi daha çok çalışarak yollarına devam edeceklerini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.