LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'nün yeni öğrencilerine Kıbrıs kültürü tanıtıldı

LAÜ'nün yeni öğrencilerine Kıbrıs kültürü tanıtıldı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından, 2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde üniversiteye yeni kayıt yaptıran yabancı uyruklu öğrencilere oryantasyon programı çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi

Yayın Tarihi: 11/03/17 12:07
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'nün yeni öğrencilerine Kıbrıs kültürü tanıtıldı
A- A A+

LAÜ'den verilen bilgiye göre, Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından, 2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde üniversiteye yeni kayıt yaptıran yabancı uyruklu öğrencilere oryantasyon programı çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

LAÜ Hukuk Fakültesi Büyük Amfi Konferans Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme konferansında Dış ilişkiler Müdürlüğü ve Öğrenci Dekanlığı tarafından öğrencilereüniversite hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

LAÜ'ye çeşitli ülkelerden gelen yeni öğrenciler, Başkent Lefkoşa ve Girne bölgesini gezme ve tanıma fırsatı yakaladı, Lefkoşa Selimiye Camii ve Girne Kalesi'nin tarihi dokusu gezildi.

Programın ikinci etabında "Hoşgeldin Partisi" düzenlendi. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Carolina Smochina katılarak öğrencilere selendi. Kıbrıs kültürünün yansıtıldığı gecede folklor gösterileri yer alırken yerel tatlar da öğrencilere ikram edildi.

Program sonrasında düşüncelerini dile getiren öğrenciler, Oryantasyon Günleri kapsamında düzenlenen etkinliklerle KKTC'nin tarihi ve kültürel mekanlarını tanıma fırsatı bulduklarını ve Kıbrıs'ın güvenli, sakin ve yeşil doğasına hayran kaldıklarını dile getirdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.