İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

Londra'daki saldırıyı DEAŞ üstlendi!

Londra'daki saldırıyı DEAŞ üstlendi!

Londra'da dün düzenlenen terör saldırısını DEAŞ'ın üstlendiği duyuruldu.

Yayın Tarihi: 23/03/17 15:24
okuma süresi: 2 dak.
Londra'daki saldırıyı DEAŞ üstlendi!
A- A A+

Dün Londra'da yaşanan saldırının yankıları sürüyor. Bugün Theresa May'in saldırganın ''İngiliz doğumlu'' olduğunu açıklamasından sonra bir açıklama da terör örgütü DEAŞ'tan geldi. DEAŞ terör örgütü dün yaşanan saldırının sorumluluğunu üstlendi.

Theresa May'in saldırganın ''İngiliz doğumlu'' olduğunu açıklamasından sonra DEAŞ'tan gelen açıklamada da saldırganın terör örgütü DEAŞ'a mensup olduğunu belirtti. DEAŞ terör örgütü dün yaşanan saldırının sorumluluğunu üstlendi.

Londra'da dün yaşanan olayda kimliği henüz açıklanmayan DEAŞ terör örgütüne mensup saldırgan, Westminster Köprüsü'nde aracını insanların üzerine sürmüş, ardından İngiliz Parlamentosunun demir parmaklıklarına çarparak durmuştu. Araçtan çıkan saldırgan, parlamentoda görevli bir polise bıçakla saldırmıştı. İngiliz polisi, saldırganı vurarak öldürmüştü.

5 KİŞİ ÖLDÜ

İngiltere'nin başkenti Londra'da Parlamento binasının önünde gerçekleştirilen terör saldırısında biri polis 5 kişi öldü, yaklaşık 40 kişi de yaralandı.

Londra Emniyet Müdürlüğü'nün 'terör saldırısı' olarak nitelendirdiği olayın ardından parlamento binası giriş ve çıkışlara kapatıldı. Parlamentodaki çalışmalar da Perşembe gününe kadar durduruldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.