İSKELE
okuma süresi: 3 dak.

TKP Yeni Güçler İskele İlçe Merkezi açıldı

TKP Yeni Güçler İskele İlçe Merkezi açıldı

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler) İskele İlçe Merkezi açıldı.

Yayın Tarihi: 12/04/17 14:26
okuma süresi: 3 dak.
TKP Yeni Güçler İskele İlçe Merkezi açıldı
A- A A+
Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler) İskele İlçe Merkezi açıldı.

İskele merkezde önceki gün düzenlenen törenle hizmete giren İlçe Merkezi'nin açılış törenine TKP Yeni Güçler Örgütlenme Sekreteri ve Gazimağusa Eski Milletvekili Mustafa Emiroğluları, Dış İlişkiler Sekreteri ve Tarım Eski Bakanı Sami Dayıoğlu, Y. K. Üyesi Memduh Çeto, Lefkoşa İlçe Başkanı Uğur Barani, Gazimağusa İlçe Başkanı Tamer Karakaşlı, Güzelyurt İlçe Başkanı Yılmaz Siham, İskele İlçe Başkanı Ali Şammali, partililerle sempatizanlar katıldı.

Açılışta konuşan TKP Yeni Güçler Örgütlenme Sekreteri ve Gazimağusa Eski Milletvekili Mustafa Emiroğluları, son 20 yıllık dönemde hükümet olan siyasal partilerin topluma verecek hiçbir şeyi kalmadığı gibi, zarar veriri duruma geldiklerini söyledi.

Toplumun sürekli fakirleştirildiğini, kamuya ait kaynakların yağmalandığını, yandaşların kayırılıp zenginleştirildiğini ifade eden Emiroğluları, bu yüzden siyaset kurumuna ve siyasetçiye olan güvenin dibe vurduğunu kaydetti.

Emiroğluları, TKP Yeni Güçler'in köklü geçmişiyle yeni bir siyasi parti olarak eşitlik, özgürlük ve adalet temel hedefiyle toplumu aydınlık ve onurlu gelecek taşıyacağını ifade ederek, halkı TKP Yeni Güçler çatısı altında birleşip iktidara yürümeye davet etti.

İskele İlçe Başkanı Ali Şammali ise açılıştaki konuşmasında, İlçe Merkezi'nin hizmete açılışıyla birlikte çalışma şevk ve azimlerinin de arttığını ifade ederek, İskele – Karpaz İlçesindeki örgütlülüklerini en üst seviyeye getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Merkez'den uzak olması nedeniyle bir çeşit mahrumiyet bölgesi olan İskele-Karpaz'ın sorunlarını yaşadığının bilindiğini vurgulayan Şammali TKP Yeni Güçler iktidarında bölgenin doğallığını koruyacak şekilde yatırım için cazibe merkezi haline getirileceğini kaydetti.

Şammali de halkı, TKP Yeni Güçler'i destekleyerek hükümete taşımaya çağırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.