GÜZELYURT
okuma süresi: 3 dak.

Tecavüz zanlısı baba tekrar hakim karşısına çıkarılıyor

Tecavüz zanlısı baba tekrar hakim karşısına çıkarılıyor

5 yıl boyunca öz kızına tecavüz ettiği iddia edilen baba, bugün tekrar hakim karşısına çıkarılacak.

Yayın Tarihi: 21/04/17 07:54
okuma süresi: 3 dak.
Tecavüz zanlısı baba tekrar hakim karşısına çıkarılıyor
A- A A+
Kıbrıs Postası – Rüstem Tüccar

5 yıl boyunca öz kızına tecavüz ettiği iddia edilen baba, bugün tekrar hakim karşısına çıkarılacak.

Güzelyurt'a bağlı bir köyde bir 'babanın' öz kızına on yaşından itibaren beş yıl boyunca tecavüz ettiği iddiası tüm ülkede infial yarattı.

15 yaşındaki kızın olayı öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıkan olay sonrası O.Y. isimli baba tutuklanarak hakim karşısına çıkarıldı. O.Y. isnat edilen suçlamaları kabul etmeyerek kızının kendisinden intikam almak için yalan söylediğini iddia etti.

Mahkeme'nin iki gün tutukluluk verdiği O.Y. bugün tekrar yargılanacak.

Güzelyurt'a bağlı bir köyde yaşanan bir babanın öz kızına 10 yaşından itibaren 5 yıl boyunca tecavüz ettiği iddiası hem bölge halkı arasında hem de tüm ülkede büyük tepkiyle karşılandı.

15 yaşındaki kızın; yaşadıklarını artık kaldıramadığını söyleyerek başından geçenleri öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıkan olayda, söz konusu 'baba' geçtiğimiz gün gözaltına alınarak Güzelyurt Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

"KIZIM BENDEN İNTİKAM ALMAK İÇİN YALAN SÖYLEDİ"

Polise verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen O.Y., çıkarıldığı mahkemede de iddiaları reddederek kızının kendisinden intikam almak için yalan söylediğini iddia etti. O.Y., kızının erkek arkadaşıyla sosyal medya konuşmalarını yakaladığını, sinir anında kızını tehdit ettiğini ve kızının da kendisinden intikam almak için böyle bir yalan söylediği iddia etti.

15 yaşındaki kız çocuğu ise sosyal hizmet uzmanları ve polis ile birlikte Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Soruşturmanın salimen sürdürülmesi için iki gün tutukluluk verilen baba bugün tekrar hakim karşısına çıkarılacak. Öte yandan Güzelyurt Polis Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin olayla ilgili olayla ilgili bulguları araştırdıkları ve soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.