EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ'den Erçetin açıklaması; "Sanatçının, DAÜ dışında başka bir üniversite ile bağlantısı yoktur"

DAÜ'den Erçetin açıklaması; "Sanatçının, DAÜ dışında başka bir üniversite ile bağlantısı yoktur"

Geçtiğimiz günlerde medyada Candan Erçetin'in Kıbrıs'ta Yakın Doğu Üniversitesi'nde müzik tarihi dersi verdiği haberlerine DAÜ'den yanıt geldi. Doğu Akdeniz Üniversitesi haberleri yalanlarken, Erçetin'in yanlızca kendi üniversitelerinde öğretmen olarak ders verdiği açıklamasını yaptı.

Yayın Tarihi: 05/05/17 12:58
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ'den Erçetin açıklaması; "Sanatçının, DAÜ dışında başka bir üniversite ile bağlantısı yoktur"
A- A A+

Geçtiğimiz günlerde tüm medyada Candan Erçetin'in Kıbrıs'ta Yakın Doğu Üniversitesi'nde müzik tarihi dersi verdiği haberlerine DAÜ'den yanıt geldi. Doğu Akdeniz Üniversitesi haberleri yalanlarken, Erçetin'in yanlızca kendi üniversitelerinde öğretmen olarak ders verdiği açıklamasını yaptı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Candan Erçetin'in KKTC'de DAÜ dışında başka bir üniversitede ders verdiğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

DAÜ Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Erçetin'in 2016-2017 Akademik Yılı başından itibaren, DAÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nde konferanslar verdiği, KKTC'de başka bir üniversite ile bağlantısının bulunmadığı vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Başarılı sanatçı Candan Erçetin 2016 – 2017 Akademik Yılı başından itibaren KKTC'de sadece Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü bünyesinde Müzik Öğretmenliği Programı öğrencilerine konferanslar vermek üzere periyodik olarak üniversitemize gelmektedir ve şu anda ülke genelinde başka her hangi bir üniversite ile bağlantısı bulunmamaktadır

Bugüne kadar Sayın Candan Erçetin'in kendi ricası doğrultusunda bu konuyu reklam malzemesi yapmak istemediğimiz için basınla paylaşma gereği duymamıştık. Ancak konuyla ilgili basında çıkan yanıltıcı haberlere cevap verme ve düzeltme ihtiyacı duyduğumuz için bu basın bildirimizi paylaşmaktayız".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.