LEFKE
okuma süresi: 3 dak.

Ünlü oyuncu Burak Tozkoparan LAÜ'deydi

Ünlü oyuncu Burak Tozkoparan LAÜ'deydi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) tarafından organize edilen "LAÜ'de Mayıs Söyleşileri" kapsamında başarılıoyuncu Burak Tozkoparan ile söyleşi düzenlendi.

Yayın Tarihi: 14/05/17 16:23
okuma süresi: 3 dak.
Ünlü oyuncu Burak Tozkoparan LAÜ'deydi
A- A A+

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) tarafından organize edilen "LAÜ'de Mayıs Söyleşileri" kapsamında başarılıoyuncu Burak Tozkoparan ile söyleşi düzenlendi. LAÜ Hukuk Fakültesi Büyük Amfi Konferans Salonu'nda gerçekleşen söyleşide, oyunculuk kariyerine"Paramparça" dizisindeki Ozan Gürpınar karakteriyle başlayan,"Hesapta Aşk" sinema filminde ise Mert karakterini canlandıran Burak Tozkoparan,LAÜ öğrencileri ile biraraya geldi.

LAÜ'den verilen bilgiye göre, öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Tozkoparan, oyunculuk eğitimine başlamadan önce hocasının yönlendirmesi ile bir reklam filminde oynadığını, daha sonra Paramparça dizisinden teklif aldığını ve bunu kabul ettiğini dile getirdi. Tozkoparan, Sinema ve Televizyon Bölümü üzerineeğitim hayatına devam ettiğini belirterek, Paramparça dizisinde ise Erkan Petekkaya'nın kendisine hocalık yaptığını söyledi.

Oyuncu olmak isteyen öğrencilere bir ajansa kaydolmaları tavsiyesinde bulunan Tozkoparan, seyircilerin karşısına farklı karakterlerle çıkabileceği projelerde yer almak istediğini ifade ederek, her projede farklı bir karaktere bürünen Kıvanç Tatlıtuğ'u bu açıdan örnek aldığını belirtti.Eylül ayında yeni bir diziye başlayacağı bilgisini veren Tozkoparan, savaş konulu bir filmde oynamayı çok istediğini dile getirdi.

Tozkoparan, ayrıca14. Liseler Arası Müzik Yarışması'nda Enstrüman dalında Bateri ile 1'inci olduğunu, dizi devam ederken yoğun çalışma saatleri nedeniyle müzik kariyerine ara verdiğini, fakat ileride müziğe devam etmek istediğini belirtti.Tozkoparan, müzik hayatında pop tarzında enstürman çalmadığını,alternatif rock ile yarışmalara katıldığını ve başarılı olduğunu ifade ederek ayrıca,LAÜ öğrencileri ile müzik alanındaki deneyimlerinide paylaştı.

Etkinlik sonunda Tozkoparan'a Öğrenci Dekanı Özgür Yılmabaşar tarafından Kıbrıs kültürünü yansıtan hatıra plaketitakdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.