TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Akdeniz sallanıyor!

Akdeniz sallanıyor!

Bugün sabaha karşı ilk olarak Adana Kozan ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem olurken 6:46'da da Mersin Anamur 3.5 büyüklüğünde sallandı.

Yayın Tarihi: 15/05/17 16:59
okuma süresi: 2 dak.
Akdeniz sallanıyor!
A- A A+
Akdeniz bugün sallanıyor. Bugün sabaha karşı ilk olarak Adana Kozan ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem olurken 6:46'da da Mersin Anamur 3.5 büyüklüğünde sallandı. Son olarak ise ANTALYA'nın Kumluca İlçesi açıklarında Akdeniz'de bugün Richter Ölçeği'ne göre 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi açıklarında Akdeniz'de bugün Richter Ölçeği'ne göre 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Türkiye Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre, Akdeniz'de Richter Ölçeği'ne göre 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya Kumluca İlçesi'nin 66.7 kilometre açığında, saat 14.34'teki deprem 27.4 kilometre derinlikte kaydedildi. Depremde can veya mal kaybı olmadı.

MERSİN ANAMUR 3.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREMLE SARSILDI

Akdeniz'de 3.5 büyüklüğünde deprem ile sallandı.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Mersin'in Anamur İlçesi'nin 59 kilometre açığı olarak belirlediği deprem, saat 06.46'da oldu. Yerin 83.4 kilometre altında meydana gelen gelen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı.

ADANA KOZAN'DA KORKUTAN DEPREM

Adana'nın Kozan İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Kozan'ın Postkabasakal Mahallesi olarak saptadığı deprem, saat 05.48'de meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde olan deprem, hissedilmedi. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.