İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Berova, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Berova, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 18/05/17 16:33
okuma süresi: 2 dak.
Berova, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı
A- A A+

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Berova'nın mesajı şöyle:

"19 Mayıs 1919, Türk Milleti'nin kendi topraklarında, özgür ve bağımsız olarak yaşama kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği kutlu İstiklal yürüyüşünün başlangıcıdır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919' da Kurtuluş Meşalesini Samsun'dan yakarak başlattığı bağımsızlık mücadelesi, biz Kıbrıs Türk Halkı'na ve tüm mazlum milletlere cesaret örneği olmuştur.

Gençliğe armağan edilen bu bayram Anavatan Türkiye'mizin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'mizin geleceğinin, gençliğimizin omuzlarında yükseleceğine, tüm dünyaya barış ve huzurun yine gençlerin eliyle geleceğine bir işarettir.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız vesilesiyle eşsiz medeniyetimizden aldıkları güçle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacak gençlerimizin ve tüm Türk Ulusunun bayramını kutluyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, ülkesi ve milleti için mücadele eden, canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.