GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Bekçiler uyudu, hırsızlar soydu

Bekçiler uyudu, hırsızlar soydu

Mağusa'da faaliyet gösteren China Bazaar isimli iş yerine giren mechul şahıslar çok sayıda elektronik eşyanın yanında bağış kutularındaki paralarla birlikte yazar kasalardaki paraları ve kıyafet ile ayakkabıları çalıp kayıplara karıştı.

Yayın Tarihi: 19/05/17 07:22
okuma süresi: 3 dak.
Bekçiler uyudu, hırsızlar soydu
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da faaliyet gösteren China Bazaar isimli iş yerinde dün sabaha yakın hırsızlık meydana geldi. Levye yardımı ile açtıkları iş yerine ait çıkış kapısından içeriye girip çok sayıda elektronik eşya, para, kıyafet ve ayakkabı çaldıktan sonra girdikleri yerden çıkan hırsızlar kayıplara karıştı.Hırsızlık olayının fark edilmesi üzerine Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri olay yerinde incelemeler yaparak bazı tespitlerde bulundu.

Polis güvenlik kameralarına yakalanan 2 kişiyi tespit etmek için olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

AYAKKABILARIN 43 NUMARA OLANLARINI ALMASI DİKKAT ÇEKTİ

İş yerine giren mechul şahısların dükkanın alt katında bulunan 20 adet taşınabilir şarjer (power bank), çok sayıda elektronik eşya, yazar kasa içerisinden 600 TL, kıyafet ve bir kaç çift 43 numara ayakkabı çaldığı tespit edildi. Kanser Hastaları'na Yardım Derneği'ne ait bağış kutusundan da henüz tespit edilemeyen miktarda banknot halindeki paraları çalan hırsızların madeni paralara ise dokunmadığı görüldü.

HIRSIZLIĞI, ÇALIŞANLAR FARKETTİ

China Bazaar'da hem depo görevlisi hem gece bekçisi olarak çalışıp üst katta kalan çalışanların hırsızlığın yaşandığı sırada depoda uyuduğu öğrenildi. Dün sabah saat 09:30 sıralarında mağazayı açmak için aşağıya inen çalışanlar, çıkış kapısının açık olduğunu farketmeleri üzerine olayı hemen polise bildirdi.

4 KAMERAYI DEVRE DIŞI BIRAKTILAR

Şikayet üzerine geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. İş yerindeki güvenlik kameraları kayıtlarını mercek altına alan polis ekipleri, 4 güvenlik kamerasının hasara uğratılarak devre dışı bırakıldığını tespit etti. Dükkanın hem üst katında hem alt katında dolaşan hırsızlar, mağazanın diğer güvenlik kameralarına yakalandı. İncelenen güvenlik kamerası görüntülerine yakalanan şahısların kapüşon takan 2 kişi olduğu tespit edilirken, polis eşkalleri tespit edilen şahısların peşine düştü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.