GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Saydam şimdilik özgür

Saydam şimdilik özgür

Mağusa'da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda üzerinde kanunsuz uyuşturucu madde bulunan Mehmet Saydam tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 19/05/17 07:18
okuma süresi: 2 dak.
Saydam şimdilik özgür
A- A A+
Kıbrıs Postası- Nadire Bahadi

Polis Genel Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin Mağusa'da düzenlediği operasyonda kanunsuz uyuşturucu madde ile yakalanan Mehmet Saydam'ın aleyhinde yürütülen polis soruşturması tamamlandı.

"Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlaması ile tutuklu bulunan Saydam, dün tutuksuz yargılanma talebi ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Mahkemenin uygun gördüğü teminat şartlarını yerine getiren Saydam, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

POLİS SORUŞTURMASINI TAMAMLADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hüseyin Özdesoy mahkemede verdiği ifadesinde, alınan bir ihbar da Mehmet Saydam'ın tasarrufunda uyuşurucu madde olduğunu öğrendiklerini ve Saydam'ın Maraş bölgesinde bulunan evine operasyon düzenlendiğini anımsattı.

Evde Saydam'ın üzerinde arama yapıldığını belirten Özdesoy, Mehmet Saydam 'ın cebinde beyaz kağıda sarılı 1 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddenin bulunarak emare alındığını söyledi. Yürütülen soruşturmanın kısmen tamamlandığını belirten Özdesoy , zanlı Saydam'ın teminata bağlanmasını talep etti.

YURT DIŞINA ÇIKIŞI YASAKLANDI

Mağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla zanlı Mehmet Saydam'ın yurt dışına çıkışını yasaklayarak tüm kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi. Yargıç Hacımulla zanlının 3 bin TL nakdi teminat yatırmasına karar verirken, KKTC vatandaşı 2 kefilin 20 bin TL'lik kefalet senedi imzalamasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.