LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB, 4 günde 105 işyerini denetledi; 1 ev sağlıksız koşullardan dolayı mühürlendi

LTB, 4 günde 105 işyerini denetledi; 1 ev sağlıksız koşullardan dolayı mühürlendi

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) 15-18 Mayıs 2017 tarihlerini kapsayan süreçte belediye sınırları içerisinde faaliyet gösteren işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürdü.

Yayın Tarihi: 23/05/17 11:54
okuma süresi: 2 dak.
LTB, 4 günde 105 işyerini denetledi; 1 ev sağlıksız koşullardan dolayı mühürlendi
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) 15-18 Mayıs 2017 tarihlerini kapsayan süreçte belediye sınırları içerisinde faaliyet gösteren işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürdü. LTB Halk Sağlığı Şubesi tarafından yapılan denetimlerde toplam 105 işyeri denetlenirken 12 işyerine izinsiz ve sağlık karnesiz personel çalıştırdığı için ihbar verilirken; Salih Ulaş Berber Salonu, İsmet Has Yılmazer Berber Salonu ve Tegiye Palat Tosun Kuaför Salonu isimli işyerlerine işyeri izni olmadığı ve/veya sağlık karnesiz personel çalıştırdığı için Belediyeler Yasası gereği para cezası kesildi.

1 ev sağlıksız koşullardan dolayı mühürlendi

Surlariçi, Mevlevi Tekke Sokak'ta bulunan bir ev ise sağlıksız yaşam koşulları nedeniyle LTB Zabıta Şubesi ve polis işbirliğiyle mühürlendi.

Denetlenen işyerleri niteliklerine göre: 14 Restoran, 2 Unlu Mamül İmalathanesi, 3 Kafeterya, 2 Meyhane, 6 Eğitim Merkezi, 6 Kuaför Salonu, 3 Berber Salonu, 2 Süt İmalathanesi, 4 Kasap, 9 Oto Yıkama, 15 Oto Galeri, 12 Su Otomatı, 4 Motor Satış Yeri, 2 Kahvehane, 1 İnternet Cafe, 1 Pansiyon ve 1 Büfe

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.