GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

İsmail Arter: "Bizim hedefimiz mutlu insan, mutlu toplum, bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz"

İsmail Arter: "Bizim hedefimiz mutlu insan, mutlu toplum, bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz"

Gazimağusa Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Suriçi Panayırı 2 Haziran Cuma akşamı başladı. Suriçi'nde bulunan tarihi Canbulat Yolu'na kurulan ve 11 Haziran'a kadar devam edecek olan Suriçi Panayırı kapsamında çocuk oyun araçları kuruldu, yiyecek-içecek standlarında çeşitli satışlar yapılıyor.

Yayın Tarihi: 04/06/17 09:37
okuma süresi: 2 dak.
İsmail Arter: "Bizim hedefimiz mutlu insan, mutlu toplum, bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz"
A- A A+
Gazimağusa Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Suriçi Panayırı 2 Haziran Cuma akşamı başladı. Suriçi'nde bulunan tarihi Canbulat Yolu'na kurulan ve 11 Haziran'a kadar devam edecek olan Suriçi Panayırı kapsamında çocuk oyun araçları kuruldu, yiyecek-içecek standlarında çeşitli satışlar yapılıyor. Yoğun bir katılımın gözlemlendiği Suriçi Panayırı'nın açılışına katılan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, panayıra ilişkin duygularını dile getiren bir açıklamada bulundu.

İsmail Arter festivallerin özellikle yaz akşamlarında her kesimin coşkuyla beklediği etkinlikler olduğunu belirterek, festivallerin kültürün paylaşıldığı, esnafa ekonomik anlamda bir katkı sağlandığı ve çocukların neşelendiği ortamlar olduğunu kaydetti. Arter, yaz boyunca bu tür etkinliklerin her bölgede sıkça gerçekleştirildiğini anımsatarak, Gazimağusa Belediyesi olarak amaçlarının insanların yüzlerinin gülmesine olanak sağlamak olduğunu vurguladı ve "Bizim Hedefimiz Mutlu insan, mutlu toplum bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Başkan İsmail Arter festivalin gerçekleştirilmesine katkı koyan herkese teşekkürlerini de sundu.

Panayırın ilk gecesinde İsmet Ekiz ve Orkestrası sahneye çıkarken, 3 Haziran Cumartesi Manga Grubu konser verdi. 4 Haziran Pazar Ezgi Özcan ve Orkestrası, 5 Haziran Pazartesi Grup Next Day, 6 Haziran 2017 Çilem Şahan ve Orkestrası, 7 Haziran Çarşamba Grup Oldies, 8 Haziran Perşembe Salih Çiçek ve Orkestrası, 9 Haziran Cuma Grup Empati, 10 Haziran Cumartesi Grup Manavella, 11 Haziran Pazar Grup Sihir konserleri yer alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.