SPOR
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ Çetinkaya'da yeni sezon öncesi bomba transferler

GAÜ Çetinkaya'da yeni sezon öncesi bomba transferler

GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü, 2017-2018 Sezon hazırlıkları çerçevesinde yapmış olduğu transferler ile, yeni sezona bomba gibi gireceğini müjdeledi.

Yayın Tarihi: 05/06/17 07:50
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ Çetinkaya'da yeni sezon öncesi bomba transferler
A- A A+

GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü, 2017-2018 Sezon hazırlıkları çerçevesinde yapmış olduğu transferler ile, yeni sezona bomba gibi gireceğini müjdeledi.

GAÜ Çetinkaya Başkanı Doç. Dr. Asım Vehbi, yeni anlaşma imzaladıkları futbolcular Erdinç Börekçi, Serkan Önet, Muammer Tip ve İbrahim Çıdamlı, teknik heyet ve bazı yöneticiler ile birlikte, Kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği basın toplantısında, yeni sezona yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Vehbi açıklamasında öncelikli olarak, dün hayata gözlerini yuman, Çetinkaya'nın efsane kalecisi Şevko'yu rahmetle anarak, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diledi.

Vehbi, yeni sezon öncesinde GAÜ Çetinkaya Basın ve Medya ilişkileri konusunda buyıl Başkan Yardımcısı Barış Tosunoğlu ve Erhan Soykut ile çalışacaklarını belirterek, kulüp ile ilgili en net bilgilerin kendilerinden alınabileceğini söyledi. 4 Haziran Pazar akşamı başlayacak olan, Bağımsız Futbol Federasyonları Birliği tarafından organize edilen Conifa 2017'nin KKTC'de gerçekleşeceğini hatırlatan Vehbi, bu turnuva ile Kıbrıslı sporcuların kısıtlıda olsa dış temas yapabilme olanağına sahip olacağını belirterek, KKTC Milli Takımına başarılar diledi.

GAÜ Çetinkayanın önümüzdeki sezon kadrosunun şekillenmeye başadığını belirten Vehbi, geçtiğimiz yılın istedikleri gibi bir yıl olmadığını ve önümüzdeki yıl bunu telafi etmeyi amaçladıklarını söyledi. KKTC'de bu yıl futbol ile ilgili ilginç gelişmeler olduğunu ifade eden Vehbi, özellikle birkaç kulübün ülke futbolunun değerini altı boş şekilde yukarıya çıkardığını söyleyerek, sözlerine şu şekilde devam etti;

"Gelen seyirci sayısına baktığımız zaman; kulüplerin sürdürülebilir olmayan yapısına, çok az olan devlet katkısına ve gelirlerin düşük oluşuna baktığımız zaman, ülke futbolumuzun hazır olmadığı bir yere doğru çekilmiş olduğunu görmekteyiz. Bunun bir kaos yaratmamasını dileriz. Biz kendi gerçeklerimiz ve imkanlarımız çerçevesinde yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Vehbi, yeni sezon ile birlikte; şimdilik Erdinç Börekçi, Serkan Önet, Muammer Tip ve İbrahim Çıdamlı ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, transferlerin hayırlara vesile olmasını ve tüm GAÜ Çetinkaya ailesine keyifli bir sezon geçirmelerini diledi.

Basın toplantısının sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vehbi, Serkan, Erdinç ve Muammer'in bonservisli olduğunu; İbrahim'in ise 1 yıl için kiralık olduğunu söyledi. Yabancı futbolcular ile ilgili gelen soruda ise Vehbi, Kpah Sherman ve Barine Eko'nun yeni sezonda da kendileri ile birlikte olacağını belirterek, 3. yabancı futbolcu için ise çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.