GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa'da sözlü tartışma kavgaya dönüştü, bıçaklar konuştu...

Mağusa'da sözlü tartışma kavgaya dönüştü, bıçaklar konuştu...

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde iki grup arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada Filistin uyruklu Omar Lutfy Munır Kamel Ajour, bölüm arkadaşı Irak uyruklu Ali Alrobıae'yi bisturi ile sol göğüs altından yaraladı. Yaralanan Ali Alrobıae ambulansla Mağusa Devlet Hastanesi Cerrahi servisinde müşahede altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yayın Tarihi: 06/06/17 07:45
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa'da sözlü tartışma kavgaya dönüştü, bıçaklar konuştu...
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis, kavgaya karışan 2 kişi ile Ali Alrobiae'yi yaralayan Omar Lutfy Munır Kamel Ajour'u tutukladı.

SÖZLÜ TARTIŞMAYA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Dün saat 09:45 sıralarında üniversitenin Mimarlık Fakültesi'nde Filistin uyruklu Omar Lutfy Munır Kamel Ajour ve Ürdün uyruklu Wajd Lala ile Irak uyruklu Ali Alrobıae ve Suriye uyruklu Nael Houary arasında kız meselesi yüzünden önce sözlü tartışmaya başladıkları öğrenildi. İki grup arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile grupların birbirlerinin vücutlarının vurduğu, Omar Lutfy Munır Kamel Ajour'un ise kavga sırasında mimarlık derslerinde kullanılan sivri uçlu bisturi ile Ali Alrobıae'yi sol göğüs altından bir kez sokmak suretiyle yaraladığı öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Ali Alrobıae olayın ardından görgü tanıklarının çağırdığı ambulans ile Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alrobıae'nin yapılan müdahalenin sonrasında Cerrahi Servis'te müşahede altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAVGAYA KARIŞANLAR SERBEST KALDI

İlk olarak olaydan haberdar edilen DAÜ güvenlik ekipleri olay yerine gitti. Kavgaya karışan kişilerin ve zanlının DAÜ Güvenlik Ofisi'ne götürülmesi üzerine Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube ekipleri de olay yerine giderken, Omar Lutfy Munır Kamel Ajour ve kavgaya karışan 3 kişi polis tarafından gözaltına aldı.

Yapılan soruşturma neticesinde kavgaya karışan iki kişi aleyhlerine dava okunarak serbest bırakılırken, zanlı Ajour ise tutuklandı.

Ajour'un "Yaralama" suçlaması ile bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.