KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Çevre konulu 5. Kısa Film Yarışması ödül töreni dün akşam yapıldı

Çevre konulu 5. Kısa Film Yarışması ödül töreni dün akşam yapıldı

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, Vakıflar İdaresi'nin kurulduğu günden bu yana yeşil bir Kıbrıs hayaliyle birçok vakıf kurduğunu ve kurulan vakıflara destek olduğunu ifade ederek, Vakıflar'ın, geçmişten bugüne yeşili seven, koruyan ve destekleyen bir kurum olduğuna söyledİ.

Yayın Tarihi: 06/06/17 09:55
okuma süresi: 2 dak.
Çevre konulu 5. Kısa Film Yarışması ödül töreni dün akşam yapıldı
A- A A+
Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, Vakıflar İdaresi'nin kurulduğu günden bu yana yeşil bir Kıbrıs hayaliyle birçok vakıf kurduğunu ve kurulan vakıflara destek olduğunu ifade ederek, Vakıflar'ın, geçmişten bugüne yeşili seven, koruyan ve destekleyen bir kurum olduğuna söyledi.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi ile Yeşil Barış Hareketi işbirliğinde gerçekleştirilen, çevreyi ve doğayı koruma bilincini arttırmak konulu 5. Kısa Film Yarışması sergisi, film gösterisi ve ödül töreni dün akşam Lefkoşa Bedesten'de yapıldı.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Vakıflar'ın geçmişten bugüne yeşili seven, koruyan ve destekleyen bir kurum olduğuna vurgu yaptı.

"VAKIFLAR, YEŞİL BİR KIBRIS HAYALİYLE BİRÇOK VAKIF KURDU"

Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nin kurulduğu günden bu yana yeşil bir Kıbrıs hayaliyle birçok vakıf kurduğunu, kurulan vakıflara destek olduğunu ve Kıbrıs'ın yeşilliğini geleceğe güven ile taşıdığını anlatan Prof. Dr. Benter, şöyle konuştu:

"446 yıldır yeşile sevdalı olan Kıbrıs Vakıflar İdaresi, atalarından aldığı mirası daha da ileriye taşımak için projeler üretiyor ve üretilen projelere sonuna kadar destek olmaya devam ediyor.
Bu nedenle, Yeşil Barış Hareketinin 5'ncisini düzenlediği Kısa Film Yarışması'na sponsor olarak, çevremizin güzelleşmesi ve daha yeşil bir dünya için atılan tüm adımların yanında olduğumuzu kurum olarak bir kez daha göstermiş olduk."

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. Benter, çevre sorunlarıyla ilgili çözümün çocukları çevre bilinciyle eğitmekten geçtiğini ifade ederek, tüm okullarda "iyilik kollarının" kurulmasını ve bu tür faaliyetlere önem verilmesi gerektiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.