GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa'da üniversite içerisindeki bıçaklı saldırının zanlısı Ajour, tutuksuz yargılanacak

Mağusa'da üniversite içerisindeki bıçaklı saldırının zanlısı Ajour, tutuksuz yargılanacak

Mağusa'da üniversite kampusunda Mimarlık Fakültesi avlusunda kız meselesi yüzünden bölüm arkadaşı Ali Alrobıae'yi bisturi ile yaralayan Omar Lutfy Munır Kamel Ajour aleyhindeki polis soruşturması tamamlandı.

Yayın Tarihi: 10/06/17 10:05
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa'da üniversite içerisindeki bıçaklı saldırının zanlısı Ajour, tutuksuz yargılanacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

"Adam yaralama" suçlaması ile tutuklu bulunan Ajour tutuksuz yargılanma talebi ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Mahkeme kararı ile teminata bağlanan Omar Lutfy Munır Kamel Ajour yargı süreci başlayıncaya dek serbest bırakıldı.

SORUŞTURMAYA ETKİ ETME OLASILIĞI KALMADI

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube'de görev yapan polis memuru Gökhan Yıldırım olay ile ilgili mahkemede sunduğu ifadesinde, üniversitenin Mimarlık Fakültesi'ndekız meselesi yüzünden iki grup arasında kavga çıktığını, kavga sırasında ise Filistin uyruklu Omar Lutfy Munır Kamel Ajour'un Ali Alrobıae'yi mimarlık derslerinde kullanılan bisturi ile yaraladığını kaydetti.

Soruşturma neticesinde bisturiye ait kapağın bulunduğunu ancak bisturinin hala kayıp olduğunu söyleyen Yıldırım, temin edilen tutukluluk süresinde ise pek çok görgü tanığından ifade alındığını söyledi.

Yürütülen soruşturmanın tamamlanmadığını ancak zanlının etki etme olasılığının bulunmadığını belirten Yıldırım, üniversite öğrencisi gencin teminata bağlanmasını talep etti.

YURT DIŞINA ÇIKIŞI YASAKLANDI

Mağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Omar Lutfy Munır Kamel Ajour'un yurt dışına çıkışını yasaklayarak kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi. Zanlının 5 bin TL nakdi teminat yatırmasına karar veren Yargıç Hacımulla, haftanın 2 günü de en yakın polis karakoluna giderek ülkede olduğuna dair imza atması yönünde emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.