GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

Gönyeli Belediyesi'nin "500 Bisiklet Kampanyası"na yoğun ilgi

Gönyeli Belediyesi'nin "500 Bisiklet Kampanyası"na yoğun ilgi

Gönyeli Belediyesi'nin "500 Bisiklet Kampanyası" yoğun ilgi gördü, bisiklet kültürü kentte yeni bir motivasyon yarattı.

Yayın Tarihi: 15/06/17 11:18
okuma süresi: 3 dak.
Gönyeli Belediyesi'nin "500 Bisiklet Kampanyası"na yoğun ilgi
A- A A+
Gönyeli Belediyesi'nin "500 Bisiklet Kampanyası" yoğun ilgi gördü, bisiklet kültürü kentte yeni bir motivasyon yarattı.

"Gönyeli'yi şimdi çok daha ileriye taşıyoruz" diyen Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, kentteki dönüşüm adımlarında insan odaklı projelere yoğunlaştıklarını söyledi.

Kentte bisiklet kültürü ve sağlıklı yaşam alışkanlığını geliştirmek amacıyla düzenlenen kampanya, ilk günden itibaren büyük ilgi gördü.

500 BİSİKLETE İLGİ

Gönyeli Belediyesi 'Bisikletli Gönyeli' kampanyası çerçevesinde ilk etapta 500 adet bisikleti, çok uygun şartlarda Gönyeli halkı ile buluşturdu. Gönyeli Belediyesi tarafından avantajlı fiyatlarla satışa sunulan ve ilk taksiti de belediye tarafından ödenen bisikletlerin tamamına yakını alıcı buldu.

Gönyeli Belediyesi Hizmet Binası'nda satışına devam edilen bisikletlerle ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri, halka gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

BELEDİYEDEN ÖDEME KOLAYLIĞI VE DESTEK

"Bisikletli Gönyeli" kampanyası çerçevesinde yetişkin bisikletleri 375 TL, çocuk bisikletleri ise 200 TL'den satışa sunuldu. Yetişkin bisikletlerinin 75 TL'lik ilk taksitini Gönyeli Belediyesi karşılarken, yurttaşlar geriye kalan 300 TL'yi dört taksitte ödeyebiliyor.

Çocuk bisikletleri ise 200 TL'den satışa sunuluyor ve ilk taksit olan 40 TL yine Gönyeli Belediyesi tarafından karşılanıyor. Çocuk bisikletleri için yurttaşlar geriye kalan 160 TL'yi 4 taksitte ödeyebiliyor.

Tümü 2 yıl garantili ve CE belgeli bisikletler kentteki yaşam alanı içerisinde yerini alıyor.

BENLİ: ÇOK DAHA İYİSİ

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, kampanyanın gördüğü ilgiden oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Benli şu değerlendirmeyi yaptı:

"Ne hizmet varsa, daha iyisini yapacağız, Gönyeli'yi daha ileriye taşıyacağız. Gönyeli'mizde, Avrupa kentlerinde olduğu gibi bisiklet kullanım alışkanlığı ve kültürü yeniden yeşerecek, halkımız bisikleti daha da sevecek. Çağdaş kent Gönyeli'mizde her çocuğun en büyük, her büyüğün en çocuk hayali bisikletle, dönüşüm sürecek."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.