EMLAK
okuma süresi: 6 dak.

Kıbrıs'ın ilk özel caddesi projesi "Caddemm" medya önüne çıktı

Kıbrıs'ın ilk özel caddesi projesi "Caddemm" medya önüne çıktı

Yıllardır özellikle Mağusa bölgesinde inşaat yatırımları gerçekleştiren AKOL Development, yeni ve farklı bir proje ile medya önüne çıktı ve Caddemm'i tanıttı.

Yayın Tarihi: 15/06/17 17:15
okuma süresi: 6 dak.
Kıbrıs'ın ilk özel caddesi projesi "Caddemm" medya önüne çıktı
A- A A+

Yıllardır özellikle Mağusa bölgesinde inşaat yatırımları gerçekleştiren AKOL Development, yeni ve farklı bir proje ile medya önüne çıktı ve Caddemm'i tanıttı.

"Ada'nın ilk özel caddesi" konsepti ile tasarlanan projede hem marka yiyecek- içecek alanları yaratılıp, hem de İstanbul'un Bağdat Caddesi ya da İstinye Park benzeri bir yaklaşımla alışveriş noktalarının, rezidans tarzı konutlarla buluğu buluştuğu dev proje, bir lansmanla basın mensuplarının beğenisine sunuldu.

Caddemm'in basınla buluşmasında ayrıca 13 yıldır inşaat sektöründe var olan şirketin, yenilenmiş imajı ve yeni kurumsal kimliği de ilk kez kamuoyu ile buluşturuldu.

"REZİDANS PROJESİNİ İLK ADAYA GETİREN ŞİRKETİZ..."

Toplantıda ilk sözü alan AKOL Group CEO'su Niyazi Şanal, uzunca sayılabilecek bir dönemdir inşaat alanında şirket olarak emin adımlarla ilerlediklerini anlatan Şanal, daha önce medya ile bir araya gelmediklerini ancak Cadddem Projesi'nin lansmanı vesilesi ile çalışmalarını medya yolu ile kamuoyu ile paylaşmak istediklerini ifade etti.

2004 yılında, basın toplantısında hazır bulunan, babası Fikret Şanal ile AKOL'u kurduklarını ifade eden Niyazi Şanal, önce daha küçük projeler yaptıklarını ve 2010 yılından itibaren marka projelerle sektörde yerlerini aldıklarına dikkat çekerek: 'Rezidans konseptini adaya getiren şirketiz. Caddemm projesi ile birlikte AKOL olarak sizler ile daha yakın ilişki kurmak niyetindeyiz" dedi.

YENİ AKOL LOGOSU VE CADDEMM

Şanal daha sonra sözü, şirketin kurumsal kimliğinin yenilenmesi ve Caddemm Projesi'nin konsept ve markasının oluşturulması noktasında görev üstlenen, Türkiye'nin ünlü reklamcısı Manual EFFECT CEO'su Burak Köprülü'ye devretti.

Köprülü lansman sunumunda projenin kapsamını anlatarak, marka oluşumlarındaki görünmeyen değerin önemine dikkat çekti. Köprülü, görseller ile de zenginleştirdiği sunumunda AKOL markasının yenilenmesi, yeni logosunun hikayesini anlatarak, yayına başlayan reklam filmlerini basın mensupları ile paylaştı.

AKOL markasının da projeleri bakımından çok zengin bir bakış açısı taşıdığına değinen Köprülü, adanın da görünmeyen değer bakımından büyük zenginliklere sahip olduğunu söyledi.

"ŞİMDİ BİZ YENİ AKOL'U YARATIYORUZ..."


Köprülü: 'Niyazi bey ile tanıştığımızda gördük ki, kendisi bu değerleri görebiliyor. Bir arsaya baktığı zaman orada neler olabileceğini görüyor. Bu bizim için çok önemliydi. Caddemm Projesi de bu şekilde doğdu. Ve gördüğümüzde biz çok etkilendik ve hemen Kıbrıs'taki yerel ortağımız Projaction ile kolları sıvadık" dedi.

Köprülü: "Söylemimiz kuvvetli. Bunu sahiplenmek cesaret istiyor. Nedenlerini nasıllarını aktarmak zorundayız. DHepimiz değer yargıları ile yaşıyoruz. Niyazi bey ile tanıştığımızda çok güzel bir geçmiş gördük. İstanbullu bir şirket olarak tamamen oradaki algıya baktık. AKOL şirketinde bunu gördük. Şirketten ziyade marka olmak istediler. Profesyonel girişimler ile başladık" diyerek AKOL'un yeniden markalaşma serüvenini anlattı.

"KALBİMDE SANA DA YER VAR" SLOGANI

Köprülü aynı zamanda logo oluşum sürecini de anlattığı basın toplantısında hem adanın "a"sı hem de AKOL şirketinin "A"sını birleştirerek iki üçgen ile yeni bir logo yaratıldığına dikkat çekerek, "Şimdi biz bir cadde yaratmak istiyoruz. Biz yeri görünce dedik ki burası merkez olur. Kimse başka bir yere gitmez. Bağdat Caddesi gibi, İstinye Park gibi olur. Özel bir cadde olsun dedik ve ortaya "Caddemm Mağusa'nın ve adanın ilk özel caddesi" çıktı. Konumu ise merkezde olduğu için "Kalbimde sana yer var" sloganını kullandık" dedi.

MAĞUSA'NIN EN MERKEZ NOKTASINDAYIZ


Daha sonra yeniden söz alan AKOL Grup CEO'su Niyazi Şanal, projeye ilişkin detayları anlattı.

Şanal: "Sakarya Çemberi üzerinde 4 ana yolun birleştiği nokta üzerinde bir cadde. Bu nedenle cadde dedik. 400 araçlık kapalı 200 açık oto park. 12 bin metre kare ticari alan planladık ve uygulamaya koyduk. Mağusa'da bir cadde kuralım demiştik. Geçler gelsin eğlensin. Rahat rahat alışverişler yapılsın. 7 kattan oluşan 2 ayrı blokumuz vardır. Dairelerimiz 1+1 2+1 ve 3+1 şeklindedir ve Mağusa'nın en merkez noktasındayız"

ÖDEME SEÇENEKLERİ MÜŞTERİNİN İSTEĞİNE GÖRE

AKOL CEO'su Niyazi Şanal, arazi kendi mülkleri olduğunu ilk etabın 18 ayda tamamlanacağını, ikinci etabın ise 6 ay sonra başlayacağını anlattı. İki adet banka ile güzel birer anlaşma yaptıklarını ifade eden Şanal, müşterilerin taleplerine göre 6 tip ödeme seçeneğimiz var. 36 aydan 120 aya kadar ödeme kolaylıkları yaratıldı" şeklinde konuştu.
Toplantı sonrasında ise AKOL Grup CEO'su Niyazi Şanal tek tek basın mensuplarının yanına giderek sorulara cevap verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.