EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

UFÜ'de yetişkinlere yönelik İngilizce kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi

UFÜ'de yetişkinlere yönelik İngilizce kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi

Uluslararası Final Üniversitesi'nin yetişkinlere yönelik üçüncü kez düzenlediği dil kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Uluslararası Final Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle verildi.

Yayın Tarihi: 16/06/17 13:04
okuma süresi: 4 dak.
UFÜ'de yetişkinlere yönelik İngilizce kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi
A- A A+
Uluslararası Final Üniversitesi'nin yetişkinlere yönelik üçüncü kez düzenlediği dil kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Uluslararası Final Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle verildi. Üniversitenin topluma hizmet amacıyla geçtiğimiz yıl başlattığı, yetişkinlere yönelik ve kitap ücreti dışında ücret alınmayan İngilizce dil kurslarının kursiyerlerin İngilizce seviyeleri dikkate alınarak dört farklı kurda olmak üzere oluşturulan sınıflarda gerçekleştirilmişti. Ülkenin farklı bölgelerinden, farklı meslek gruplarından on sekiz yaş üzeri yetişkinlerin katıldığı dil kurslarına düzenli katılım sağlayan ve gerçekleştirilen bitirme sınavında başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

ÖZTOPRAK: İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE KALİTEMİZ TESCİLLENDİ

Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, üniversitelerin ön lisans, lisans eğitimi vermek, bilimsel araştırmalar üretmek gibi görevlerinin yanında topluma hizmet görevleri de bulunduğunu kaydetti. Öztoprak, Uluslararası Final Üniversitesi'nin de bu çerçevede kısa bir geçmişe sahip olmasına karşın önemli bir yol kat ettiğini ifade ederek, yetişkinlere yönelik üç dil kursu, ekonomi, turizm ve sağlık alanında konferanslar gerçekleştirdiğini belirtti.

Öztoprak, önümüzdeki dönemde kadrosunun da genişlemesiyle bu tür faaliyetlerin artarak devam edeceğini kaydetti. Eğitimin hayat boyu sürdüğünü belirten Öztoprak, içinde bulunduğumuz çağda süratli bir değişim olduğunu belirterek bireylerin kendisini sürekli olarak geliştirmesinin önemine değindi.

Dil öğreniminin de son derece önemli olduğunu, dünya toplumlarıyla irtibat kurmak için gereklilik arz ettiğini belirten Öztoprak, kursiyerleri İngilizce dillerini geliştirmek için ortaya koyduğu çabadan dolayı kutladı. Öztoprak, ayrıca kursiyerleri söz konusu eğitimi Uluslararası Final Üniversitesi'nden almayı tercih etmelerinden dolayı teşekkür etti. Öztoprak, üniversite olarak kaliteye önem verdiğinin altını çizdiği konuşmasında, İngilizce eğitiminde de bu çerçevede kalitesini önemsediklerini vurguladı. Öztoprak, üniversitenin dıştan gelen uzmanlar tarafından Uluslararası Final Üniversitesi'nin İngilizce eğitimi konusunda üst düzeyde bir kaliteye sahip olduğunun tasdik edildiğini de belirterek bundan duydukları gurur ve mutluluğu ifade etti.

ERCAN, DESTEĞİNDEN ÖTÜRÜ ÜNİVERSİTE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Uluslararası Final Üniversitesi İngilizce Dil Kursları Koordinatörü ve Öğretim Görevlisi Uzman Halil Ercan da sertifika töreninde yaptığı konuşmada, üniversitenin İngilizce öğretmenlerine karşılıksız olarak kursların düzenlenmesine koyduğu katkıdan dolayı teşekkür etti.

Ercan, projeyi hayata geçirmeye karar verdikleri andan itibaren, üniversite yönetiminin kendilerine destek olduğunu ifade ederek, bundan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ercan, kursa katılan kursiyerleri başarılarından ötürü kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.