SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Rallisi Özel Seyirci Etabı heycanlı görüntülere sahne oluyor

Kıbrıs Rallisi Özel Seyirci Etabı heycanlı görüntülere sahne oluyor

Avrupa Ralli Şampiyonası ile Orta Doğu Ralli Şampiyonası'nın bir ayağı olan Kıbrıs Rallisi, dün başladı.

Yayın Tarihi: 17/06/17 12:36
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Rallisi Özel Seyirci Etabı heycanlı görüntülere sahne oluyor
A- A A+
Avrupa Ralli Şampiyonası ile Orta Doğu Ralli Şampiyonası'nın bir ayağı olan Kıbrıs Rallisi, dün başladı.Larnaka'dan başlayan yarışa, Güney Kıbrıs'tan 37, KKTC'den 12, üçüncü dünya ülkelerinden 20 ve Türkiye'den 6 olmak üzere 75 rallici katılıyor.

Bugün saat 11:30'da başlayan Lefkoşa Özel Seyirci Etabı bugün saat 11.30 ve 16.30'da olmak üzere iki kez gerçekleştirilecek. Gün içerisinde ise Lefkoşa Dereboyu'nda aktiviteler olacak.

Sabah gerçekleştirilen seyirci etabının ilk ayağı, Taksim Sahası'ndan başladı. Araçlar, Cumhurbaşkanlığı yan yolundan geçerek Girne Kapısı'na ve Meclis çemberi güzergahından Osman Paşa Caddesi'ne girerek izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Ralliciler daha sonra Memduh Asaf Sokak'a girecek ve Futbol Federasyonu yanından sağa dönerek Güney Kıbrıs'taki seyirci etabını tamamlamak üzere Ledra Palas sınır kapısına ulaşacak.

Kıbrıs Rallisi Lefkoşa Seyirci Özel Etabı dolayısıyla bu akşamdan, bugün akşama kadar Lefkoşa'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Organizasyon boyunca kapalı olacak olan yollar şöyle:

"Parkur içinde kalan sokaklar:

Memduh Asaf Sokak, Osman Paşa Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Tanzimat Sokak, Selahattin Sonat Sokak, Muzaffer Paşa Sokak, 2. Selim Caddesi, Server Somoncuoğlu Sokak, Muzaffer Ersu Sokak, Mufid Güleroğlu Sokak, Şerif Arzık Sokak.

Parkur dışında kalan sokaklar ise:

Gündüz Tezel Sokak, Güner Türkmen Sokak, Lala Mustafa Paşa Caddesi, 28 Kasım Sokak, Cengizhan Sokak, Hasane Ilgaz Sokak, İsmet İnönü Meydanı, Vakıflar Sokak, Zahra Sokak, İsmail Beyoğlu Sokak, Kubilay Altaylı Sokak, İlhan Savut Sokak."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.