GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi Babalar Günü'nü kutladı

Gazimağusa Belediyesi Babalar Günü'nü kutladı

Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İkinci Bahar Yaşam Kulübü, babalar günü dolayısıyla üyelerini ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 17/06/17 14:21
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi Babalar Günü'nü kutladı
A- A A+

Yarın babalara duyulan sevgi ve saygı, belki bir öpücük, belki bir hediyeyle yeniden dile getirilecek.

Her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz, bize kol kanat geren kahramanlarımızın günü olan yarın, onlara sevgi ve saygıyı biraz daha yoğun ifade etmemiz için bir fırsat.

Babalar Günü, ilk olarak ABD'de, John Bruce Dadd isimli kişinin, çok sevdiği babasının ölümüne üzülmesi sonucu böyle önemli bir günün anneler günü gibi kutlanmasını istemesiyle kutlanmaya başlanmıştı.

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İkinci Bahar Yaşam Kulübü, Babalar Günü dolayısıyla üyelerini ziyaret etti.

Hem özel günlerde hem de sağlık kontrolleri için düzenli olarak her üyesini ziyaret eden kulüp görevlileri, 800'e yakın üyesini evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü'nü kutladı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, toplum büyüklerinin hakkını ödemenin mümkün olmadığını ifade ederek "Büyüklerimizle sadece özel günlerde değil, ekiplerimizin düzenli ziyaretleriyle yılın her günü birlikteyiz" diyerek tüm babaların Babalar Günü'nü kutladı ve sağlıklı ömürler diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.