DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Putin: "KGB'ye girmek hep istediğim bir şeydi"

Putin: "KGB'ye girmek hep istediğim bir şeydi"

ABD'li yönetmen Oliver Stone'a konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, KGB'ye girmenin hep istediği bir şey olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 18/06/17 17:47
okuma süresi: 1 dak.
Putin: "KGB'ye girmek hep istediğim bir şeydi"
A- A A+

'The Putin Interviews' (Putin Röportajları) filmi için Stone'a konuşan Putin, 1975 yılında KGB'ye girdiğini ve bunu hep istediği için yaptığını ifade etti.

Putin "Hukuk fakültesine girdim, çünkü KGB'de çalışmak istiyordum. Okulda öğrenciyken kendi başıma Leningrad'daki KGB ofisine gidiyor, onlara KGB'de çalışmak için ne yapmam gerektiğini soruyordum. Orada çalışanlar da bana yüksek öğrenim görmem gerektiğini söylüyordu" dedi.
"KGB ile hiçbir bağlantım yoktu" diyen Putin, KGB'nin kendisini bulup ona iş teklif ettiğini söyledi.

Putin ayrıca KGB ve istihbarat çalışmaları hakkında birçok film izlediğini, Sovyet yapımı bir casusluk hikayesini anlatan 'Semnadtsat Mgnoveniy Vesnıy' filminden çok etkilendiğini de aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.