YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Yenierenköy'de bir restorana iki gün üst üste hırsız girdi

Yenierenköy'de bir restorana iki gün üst üste hırsız girdi

Yenierenköy'de bir restorana iki gün üst üste hırsızlar girdi.

Yayın Tarihi: 19/06/17 14:49
okuma süresi: 2 dak.
Yenierenköy'de bir restorana iki gün üst üste hırsız girdi
A- A A+
Yenierenköy'de bir restorana iki gün üst üste hırsızlar girdi.

Restorandan fritöz, gazocağı, bulaşık makinesi ve çelik tezgah çalan hırsızlar, mutfak eşyalarını 2 bin 500 TL'ye başkasına sattı.

Hırsızlar, ertesi gün de restorana girerek, donmuş et ve balık ürünü çaldı.

Polis, olayla ilgili 1 kişinin tutuklandığını, 1 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığını, 3 kişinin arandığını bildirdi.

YENİERENKÖY'DEKİ RESTORAN İKİ DEFA SOYULDU

Yenierenköy'deki ilk hırsızlık Polis Basın Bülteni'nde "Müstahdem tarafından hırsızlık ve sahtekarlıkla kredi temini" olarak yer aldı.

Buna göre, 16 Haziran Cuma günü Yenierenköy'de faaliyet gösteren Bambos isimli restorandan fritöz, gazocağı, bulaşık makinesi ve çelik tezgah çalındı. Meselede zanlı olarak görülen Ş.D.(E-22), tutuklandı, iki kişi aranıyor.

Polis, eşyaların bahse konu şahıslar tarafından 2 bin 500 TL karşılığında İskele'de başka bir şahsa satıldığını, sahtekarlıkla para temin edildiğini tespit etti.

Aynı restorandan bir gün sonra da donmuş gıda çalındı. Polis Basın Bülteni'nde "Bina açma ve hırsızlık" diye yer alan olayda, 17 Haziran'da saat 19.30 sıralarında Bambos isimli restoranda, derin dondurucuda muhafaza edilen muhtelif miktarda ciğer, et şiş, karides, filet çalındığı kaydedildi.

Meselede zanlı görülen M.Y. (E-66) hakkında yasal işlem başlatıldı. Olaya karıştığı tespit edilen 1 kişi aranıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.