İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

19/06/2017 tarihli en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık.

Yayın Tarihi: 19/06/17 15:00
okuma süresi: 4 dak.
Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık
A- A A+

Artık hız sınırını ne kadar ihlal ettiğinizi anında görebileceksiniz!

Sürücülerin hızlarını tespit eden ve gösteren dijital uyarı levhaları 14 Haziran itibariyle Lefkoşa – Mağusa, Mağusa – İskele ve Lefkoşa – Girne Anayolu olmak üzere üç noktada devreye girdi…

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Kıbrıs Rallisi tamamlandı

Avrupa Ralli Şampiyonası'nın Kıbrıs Ayağı dün geçilen etapların ardından tamamlandı. Yarışı, Katarlı pilot Nasser Al-Attiyah kazanırken, en iyi Kıbrıslı Türk ekip Rauf Denktaş-Derviş Savarona ikilisi oldu. Deniz Fahri-Barış Kalfaoğlu ikilisi ise ERC3 ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Londra'da kamyonet cami yakınlarında kalabalığa daldı! 1 ölü 8 yaralı...

Londra polisi, kentin kuzeyindeki Finsbury Park Camii yakınında bir kamyonetin yayaların arasına dalması sonucu 1 kişinin öldüğünü, 8 kişinin yaralandığını duyurdu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Beş bölgeye "Yangın Hazır Kuvvet Ekibi" geliyor!

Bakanlar Kurulu, Yangın Hazır Kuvvet Ekibi'nin, 1 Nisan – 30 Kasım arasında kurulmasına karar verdi. Yaklaşık 120 kişiden oluşacak olan ekip, yaz aylarında artan orman yangınlarına müdahale etmek amacıyla çalışacak.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Devlet Hastanesi'nde yine klima sorunu!

Bunaltıcı sıcakların kendisini gösterdiği şu günlerde, her yaz gündeme gelen devlet hastanelerindeki klima sorunları bu yıl da yaşanıyor… Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'ndeki iki blokta yaşanan sıkıntının aşılması için çalışılıyor…

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Görgü tanığı: "Bütün Müslümanları öldürmek istiyorum diye bağırıyordu"

Londra polisi, kentin kuzeyindeki Finsbury Park Camisi yakınında bir kamyonetin yayaların arasına dalması sonucu bir kişinin öldüğünü, 10 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Naimoğulları: "SÜTEK ortadan kalkarsa tarım sektörü batar"

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, girdi maliyetlerinin artmasına karşın, süt fiyatlarının iki yıldan beri artmadığını, şubat ayında alınan sütün henüz ödenmediğini belirterek, sorunların çözülmesini, sistem ve planlama yapılmasını talep etti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Uğur Mumcu Bulvarı asfalt çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak

Girne kentinin doğusunda trafiğin güvenli ve akıcı bir şekilde ilerlemesi için Uğur Mumcu Bulvarı'nda yürütülen çalışmalar çerçevesinde bugün saat 16:30'dan itibaren 20 Haziran 2017 Salı günü saat 05:30'a kadar Karakum Lemar ve Kasap Ali Çoban arasındaki yol, asfalt çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılıyor.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

CHP'den 'Kıbrıs' uyarısı: "KKTC'nin ortadan kaldırılacağı bir süreç başlıyor"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, yeniden başlayan Kıbrıs görüşmelerine ilişkin "Hükümeti uyarıyorum. KKTC'nin ortadan kaldırılacağı bir süreç başlıyor. Ne derlerse desinler, Türk askerinin olmadığı çözüm Türkiye için bir sonun başlangıcıdır; çünkü Türkiye Kıbrıs'ı kaybettiğinde Doğu Akdeniz'deki her şeyi kaybedecek. Kıbrıs'a asker yığılırken Rus, ABD bunu yaparken, senin askerini çekmen akılsızlıktır. Sakın bu oyuna gelmeyin diye uyarıda bulunuyorum. Kıbrıs bizim milli davamızdır" dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

'Kırılan bazı kalpler hiç iyileşemeyebilir!'

İskoçya'daki Aberdeen Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma, sevdiği birini kaybetme gibi aşırı duygusal stres yaratan durumların, kişinin kalbinde kalıcı hasar oluşturabileceğini ortaya koydu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.