GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

MUSİAD Kıbrıs Başkanı, Gazimağusa Belediye Başkanı Arter'i ziyaret etti

MUSİAD Kıbrıs Başkanı, Gazimağusa Belediye Başkanı Arter'i ziyaret etti

Müstakil Sanayici Ve İş Adamları Derneği Başkanı Okyay Sadıkoğlu Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i makamında ziyarette bulundu.

Yayın Tarihi: 05/07/17 16:06
okuma süresi: 3 dak.
MUSİAD Kıbrıs Başkanı, Gazimağusa Belediye Başkanı Arter'i ziyaret etti
A- A A+
Müstakil Sanayici Ve İş Adamları Derneği Başkanı Okyay Sadıkoğlu Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i makamında ziyarette bulundu. Türkiye'de 1990 yılında kurulan derneğin 11.000'i aşan üyesi bulunuyor.

KKTC 'de ise 2014 yılında kurulan Müstakil Sanayici Ve İş Adamları Derneği KKTC'de Belediyeler ve Üniversiteler ile çalışmalarda bulunmak için ilk ziyaretini Gazimağusa Belediyesine gerçekleştirdi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in yaptığı konuşmada MÜSİAD Başkanı Okyay Sadıkoğlu'nun ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu, kendisi ile geçmişe dayalı bir dostluğunun olduğunu, zaman zaman gerek ekonomik gerek siyasi ve sosyal konularda görüş alışverişinde bulunduğunu, Daha önceki görüşmelerimizde de ülkenin ekonomik yapısı içinde ileriye dönük projeler için görüştüklerini, bu projeler ile ilgili daha detaylı görüşeceklerini söyledi. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter MÜSİAD Kıbrıs'ın toplumumuza ve ülkemize faydalı icraatlar yapacağının altını çizdi.

MÜSİAD Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu'nun yaptığı konuşmada; MÜSİAD Kıbrıs'ın 60'e yakın işletmeyi temsil eden ,Yurtdışında 68 farklı ülkede toplamda 181 nokta ile hizmet veren ciddi bir kuruluş olduğunu, bizde MÜSİAD Kıbrıs olarak bu dev ve global gücün Kıbrıs'ta da faaliyet göstermesi için bir oluşum yaptıklarını, çok başarılı bir şekilde gittiklerini, paydaşlarımız olan Ticaret Odası ve Sanayi Odası ile birlikte ülkemizin nasıl geliştirileceğini ve ekonomik anlamda koyduğumuz hedeflere nasıl geleceği konusunda zaman zaman çalışmalar yaptıklarını, MÜSİAD Kıbrıs Belediyelerimizin ve Üniversitelerimizin MÜSİAD'ın bu global içerisinde kendine nasıl yer bulabilir diye bir çalışma yaptıklarını, bu bağlamda daha önceden görüştüklerini görüşülen konuların detaylandırılması üzerine bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.