EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Cyprus Primary Traning Center, Commercial Insurance Ltd personel ve acentelerine yönelik eğitim verdi

Cyprus Primary Traning Center, Commercial Insurance Ltd personel ve acentelerine yönelik eğitim verdi

Cyprus Primary Traning Center, Commercial Insurance Ltd'in Genel Müdürlük personeli ve acentelerine yönelik eğitim verdi.

Yayın Tarihi: 06/07/17 11:52
okuma süresi: 3 dak.
Cyprus Primary Traning Center, Commercial Insurance Ltd personel ve acentelerine yönelik eğitim verdi
A- A A+

Cyprus Primary Traning Center, Commercial Insurance Ltd'in Genel Müdürlük personeli ve acentelerine yönelik eğitim verdi.

Tecrübeli eğitimci Mehmet Mülayim önderliğinde dün gerçekleştirilen ve 6 saat süren 'Pazarlama ve Müşteri Memnuniyeti' adlı eğitimin sonunda, tüm katılımcılara katılım sertifikaları dağıtıldı.

Şirket yöneticisi ve koordinatörlük görevini yürüten Evrim Hınçal, Cyprus Primary Center adına yaptığı açılış konuşmasında, Kasım 2012'de Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan onay alınarak Saydam&Co.Ltd çatısı altında kurulan Akademilerinin, bugüne kadar muhasebe ve finans eğitimi verdiğini aktardı.

Evrim Hınçal, gelişen dünya ve ülke koşulları göz önünde bulundurulduğu zaman, toplumun, şirketlerin ve bireylerin profesyonel eğitim alma yönünde ihtiyaçları doğduğu gerçeğinden hareketle, önümüzdeki Eylül ayından itibaren kurumsal kimlik ve sosyal medya sayfaları ile bir atılım daha gerçekleştireceklerini açıkladı.

Eylül ayından itibaren yine başta Muhasebe&Finans, Bankacılık, Yöneticilik, iletişim ve tüm dallarda eğitim vereceklerini ve ayrıca ihtiyaca göre eğitim taleplerinin de değerlendirilip eğitim vereceklerini belirten Hınçal, konuşmasına tüm katılımcılara eğitim süresince başarılı ve keyifli eğitimler dileyerek son verdi.

KARACA

Commercial Genel Müdür Bahire Veysi Karaca da konuşmasında, Commercial Insurance'ın 1998 yılında Sn. Yüksel Ahmet Raşit tarafından kurulan yerel sigorta şirketlerinden bir tanesi olduğunu anımsatarak, " Kurucu Direktörümüz Sn. Yüksel Ahmet Raşit'i hepinizin huzurunda saygı ve rahmetle anmak istiyorum" dedi.

2017 yılı itibarıyla KKTC Sigorta sektöründe toplam 32 Sigorta Şirketinin faaliyet gösterdiğini belirten Karaca, kurulduğu yıllarda sınırlı acente ağıyla poliçe üretimine başlayan Commercial Insurance şirketinin, bugün toplam 43 acente ve bölgesel üretimleriyle, KKTC Sigorta Sektöründeki 170,000,000TL'lik prim üretimi içerisinde 14,000,000TL prim üretimiyle 5. sırada yerini aldığını vurguladı.

Karaca konuşmasında şunları kaydetti: "Sizlerle birlikte, yavaş yavaş ve emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda, günlük çalışma hayatımız içerisinde hepimize katkı koyacağına inandığımız, Sigorta ana başlığı altında olmayan ancak müşteri odaklı iş anlayışımızla bire bir örtüşen Satış, Pazarlama ve Müşteri Memnuniyeti konulu eğitimi hepimiz için planladık. 20. Yılımızı dolduracağımız bugünlerde siz değerli acentelerimiz, çözüm ortaklarımızla daha farklı organizasyonlarda da bir araya gelmeyi ayrıca planlamaktayız. Commercial Insurance ailesi olarak hep 'daha ileriye ve daha güzele nasıl gidebilirizin yollarını da yine siz değerli acentelerimizle birlikte belirleyip paylaşacağız."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.